IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIŠE OD SPEKTAKLA: Dogovorena najveća borba u istoriji boksa, u igri četiri pojasa… (foto i video)

“Bitka za Britaniju”- duel 32- godišnjeg WBC šampiona Fjurija i Džošua, 31-godišnjaka koji ima IBF, WBO i WBA titule- biće prvi meč u teškoj kategoriji u kome će u igri biti četiri pojasa…

LONDON: Svijet, Sport, vijesti, četvrtak, 04.03.2021…13.59… VIŠE OD SPEKTAKLA: Dogovorena najveća borba u istoriji boksa, u igri četiri pojasa… (foto i video)

Datum i mjesto održavanja borbe još nisu potvrđeni, ali je još prije desetak dana nagoviješteno da će se dva britanska asa naći u ringu…

Najveća borba u boksu je dogovorena- Entoni Džošua i Tajson Fjuri boriće se za titulu neprikosnovenog prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

To je izjavio promoter Bob Arum, koji zastupa Fjurija.

“Bitka za Britaniju” – duel 32j-godišnjeg WBC šampiona Fjurija i Džošua, 31-godišnjaka koji ima IBF, WBO i WBA titule – biće prvi meč u teškoj kategoriji u kome će u igri biti četiri pojasa. 

Nakon pobjede Džošue nad Pulevom u decembru, njegov agent Edi Hern je rekao da borba sa Fjurijem može da se dogovori za dva dana. 

Čitaj još:   POSLIJE Facebook, pao i YouTube: Korisnici od jutros imaju probleme sa ovom guglovom platformom! (foto)

Fjurijev agent Arum kazao je danas sa su “sve tačke” usaglašene.

Na pitanje da li je borba dogovorena, kazao je:

“Da. Obje strane su zadovoljne. Sada se radi na potpisima, ali sa moje tačke gledišta nema spornih detalja”. 

Datum i mjesto održavanja borbe još nisu potvrđeni, ali je još prije desetak dana nagoviješteno da će se dva britanska asa naći u ringu. 

“Sitacija sa pandemijom ne ide na ruku, tako da ovdje nisu u pitanju borci i njihovi zahtjevi, ti nije ništa sporno. Najveći problem svakako je organizacija”, rekao je Arum.

Izvor agencije