IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UGLEDNI GLUMAC ADNAN Hasković pita Ivanu Marić: Na čijoj si platnoj listi analitičarko… (foto i video)

Na društvenim mrežama brojne poznate ličnosti iz naše zemlje nastavljaju kritikovati Ivanu Marić, kanidatkinju Naše stranke za dogradonačelnicu Sarajeva, sporne izjave kako su Bošnjaci kao narod dobili ime, izazvale su proteklih dana pravu buru, nije se izvinila, naprotiv, ustrajava u tim svojim tvrdnjama…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, stijeda, 10.03.2021…14: 59… UGLEDNI GLUMAC ADNAN Hasković pita Ivanu Marić: Na čijoj si platnoj listi analitičarko… (foto i video)

Tako se poznati glumac Andnan Hasković oglasio se i na Facebooku gdje se osvrnuo na situaciju u vezi s Marić, ali i izjavu predsjednika SDP-a Nermina Nikšića datu na FTV- u.

Nakon temeljnog nepoznavanja historije Bosne od strane te iste uvažene analitičarke Ivana Marić i već odavno tragikomičnog Nermina Nikšića koji staje u njenu zaštitu pravdajući taj njen čin kao jedan skeč i geg (kako mi to u našoj profesiji nazivamo) u želji da se ona dopadne Zapadu na izlaganju u Londonu, sada vidimo još zanimljivije stavove uvažene analitičarke, ovaj put u drugačijem žanrovskom izražaju, dramska tragedija.

Čitaj još:   BRAVO Novak NOLE Đoković donira pet miliona Opštoj bolnici u Novom Pazaru... (foto)

UZP i Praljak presude diskutabilne? Haški tribunal nije ničije mišljenje promijenio? Bošnjački političari slali ljude u Hag samo da bi što više prikazali patetiku? Mene zanima na čijoj je tačno platnoj listi uvažena analitičarka i oni koji je delegiraju za dogradonačelnicu glavnoga grada? Njihov prijedlog i ovo čemu svjedočimo mi apsolutno daje za pravo da razmišljam na takav način!

Doživljavali smo od bivšeg gradonačelnika nemušte izjave, nedostatak istog temeljnog obrazovanja, kompetentnosti, stidjeli se u njegovo ime kad nešto izvali, ali bar u njegovoj suštini se krila dobra namjera za ovaj grad!

Ovako nešto još nismo doživjeli, ovo je, usudio bih se reći, jako opasno po naše društvo. Ako uvažena analitičarka postane dogradonačelnica glavnoga grada, trebamo svi zajedno kao društvo dobro da se preispitamo!– napisao je na svom profilu na Faceboku Hasković…

 izvor Faktor.ba

Čitaj još:   Afrodizijaci iz prirode, koji trebaju završiti u vašem ručku...
MOJ VUČKO, BAGER NAIŠAO NA CRNOG: Urnebesne parodije na temu protesta… (video)

Jednočasovne blokade saobraćajnica u Srbiji, na poziv nekoliko ekoloških organizacija Read more

VIC DANA: PURGER iz Zagreba u Beogradu sjedi u kafiću na Zvezdari naručio kavicu i… (foto)

Konobar ga zbunjeno pogleda i… BBEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, petak, 03.12.2021…00,45… VIC Read more

Dnevni horoskop za 3. decembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more