IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO ĐUKANOVIĆ ZGROŽEN ODLASKOM KRIVOKAPIĆA U TREBINJE: “Tužna realnost šta je Crna Gora dočekala…” (foto i video)

Šta će Premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske vjeroispovijesti…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti petak, 12.03…18: 37… MILO ĐUKANOVIĆ ZGROŽEN ODLASKOM KRIVOKAPIĆA U TREBINJE: “Tužna realnost šta je Crna Gora dočekala…” (foto i video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanovi danas je kritizirao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića zbog odlaska u Trebinje a na sprovod vladike SPC Atanasija Jevtića, za kojeg kaže da je bio i ostao jedan od “najotvorenijih neprijatelja države i crnogorskog naroda”.

Jučer je premijer skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona. Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se i otelo i navede pravi razlog, napisao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Twitteru, dodajući da je Krivokapić potom sažaljivo moli za svoje malo privatnosti.

Čitaj još:   PRVI SNIMAK HORORA U ZAGREBU: Bezuka napao zgradu Vlade, policajac nije imao šanse! (uznemirujući video)

– A ne kaže šta će Premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Onog istog koji je ne tako davno prijetio da će nam ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i prenijeti u Hercegovinu. Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku „Vjerovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala… – napisao je Đukanović.

Krivokapić, kako navodi Đukanović, tražio i razumijevanje “što je s maskom na licu bio na sahrani umirovljenog episkopa SPC Atanasija Jevtića u drugoj državi”

– Samo što je skinuo dok je ljubio kovčeg umrlog od korone- napisao je Milo Đukanović.

Čitaj još:   MALE GRUDI OPET U MODI: Svaka žena želi da učini OVO... (foto)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more