IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. mart 2021. godine

Ovnu odgovara Djevica, Bikovi nikako u posao s Jarcem, a Blizanci s Lavom i  Dejvicom, Raku Jarac i  Ovan odlični poslovni partneri, Lavovima vrijeme za ljubav, Djevici za promjenu posla, Vage tajanstvene, Škorpijama vetar u leđa, Strelac i  dalje zarađuje preko inostranstva, Jarcu nove poslovne ponude, Vodolije očekuje novac, a Ribe iscrpljene. Ovo je dnevni horoskop za 23. mart 2021. godine.

OVAN

Očekuje vas nova poslovna ponuda. Prilično je intrigantna tako da razmišljate da li je prihvatite. Insistirate na intenzivnoj emotivnoj vezi čemu partner nije sklon ali prihvata vaš prijedlog. Nervi su vam preosjetljivi.

BIK

Sa puno entuzijazma pokrećete novi poslovni projekat. Ulažete svu svoju energiju u posao i uvjereni ste u uspjeh. Razdražljivi ste i neprijatni u komunikaciji sa partnerkom, ali ona ništa ne komentariše. Pripazite na disajne organe.

BLIZANCI

Posao se solidno odvija. Ono što će vas iznervirati je totalno neplaniran, veći novčani izdatak. Prezadovoljni ste kako se veza razvija. Imate potrebu za konstantnim kontaktom sa partnerkom. Mogući su problemi sa stomakom.

RAK

Fokusirani ste na posao i želite da ga dalje razvijete. Imate utisak da niste iskoristili sav potencijal. Razočarani ste ponašanjem partnera. Dobijate informaciju da se ne viđa samo sa vama. Pripazite na ishranu.

LAV

Na poslu vas očekuje jako puno problema. Iako pokušavate da ih savladate ne uspevjate u tome. Prilično ste društveni, ali uprkos tome nikako da upoznate osobu za vezu. Pritisak je sklon oscilacijama.

Čitaj još:   NAJPOZNATIJA MESARA U BEOGRADU ZOVE SE "ČETNIK"

DJEVICA

Kreativni ste i mijenjate poslovne planove u poslednjem trenutku uvjereni da će nova ideja doprineti bržem uspjehu. Napeti ste, ali partner vas smiruje i pruža podršku, pa se opuštate. Kosti su prilično osjetljive.

VAGA

Na poslu nema nekih značajnijih dešavanja sem što vas očekuje razgovor sa nadređenom osobom koji će proći u radnoj i harmoničnoj atmosferi. Insistirate na otvorenom razgovoru o problemima u vezi. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Jako ste napeti zbog povećanog obima posla. Loše ste organizovani i zbog toga vam je učinak slab. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Prija vam kada partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Neophodan vam je odmor.

STRIJELAC

Očekuje vas nova poslovna ponuda vezana za rad u inostranstvu ili u instituciji zatvorenog tipa. Jako ste brzopleti, ne pazite šta govorite i to dovodi do nesuglasica sa partnerom. Imunitet je odličan, a vi se osjećate dobro.

JARAC

Očekuje vas povećan obim posla. Slijedi vam poslovni haos u slučaju da se ne organizujete na vrijeme. Odnos sa bračnom partnerkom nije najbolji. Smatrate da pretjerano reaguje i drami bez potrebe. Prilično ste napeti i neophodan vam je odmor.

VODOLIJA

Odličan je dan za završetak poslovne saradnje odnosno poslovnog projekta. Imate utisak da ste zadnji atom snage uložili u posao. Razdražljivi ste i skloni svađi, ali partner ne nasjeda na vaše provokacije. Gledajte da se opustite.

Čitaj još:   TAŠKENT: NAĐENO BLAGO, Zlatne poluge, slike skrivane godinama u tajnoj prostoriji u podrumu! (foto)

RIBE

Odličan je dan za novi početak. To može biti ili novi posao ili novi projekat. Uzbuđeni ste i ambiciozni u isto vreme. Ukoliko ste u vezi na daljinu očekuje vas razočaranje koje ste negde i predosjećali. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more