IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zastave na pola koplja u više gradova u Crnoj Gori… (foto)

Dan žalosti biće obilježen isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine, javnim službama, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22.03… 10.20… Zastave na pola koplja u više gradova u Crnoj Gori… (foto)

U znak sjećanja na preminule od posljedica koronavirusa na teritorijima tih opština, pored Podgorice, Bijelog Polja, Bara, Herceg Novog, Cetinja, zastave na pola koplja će biti i u Nikšiću, Danilovgradu i Plavu.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević donijela je Odluku kojom se, današnji dan, 22. mart 2021. godine proglašava Danom žalosti u znak sjećanja na preminule od posledica koronavirusa na teritoriji Opštine Danilovgrad.

Dan žalosti biće obilježen isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine, javnim službama, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština.

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović proglasio je ponedjeljak, 22. mart, Danom žalosti u znak sjećanja na preminule od posljedica koronavirusa.

“Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Nikšić, javnim preduzećima, javnim ustanovama čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih ustanova na području opštine Nikšić”, navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Čitaj još:   ADNAN Čirgić: DRITAN Abazović, najveća podvala Crnoj Gori od samog Vučića... (foto, video)

U znak sjećanje na sve preminule od posljedica koronavirusa na teritoriji Plava od početka pandemije, predsjednik Opštine Plav Nihad Canović donio je Odluku kojom se 22. mart 2021. godine proglašava Danom žalosti.

Predsjednik Canović je saopštio da proglašavajući Dan žalosti žele da odaju pijetet brojnim, preminulim, sugrađanima od posljedica koronavirusa i da ujedno iskažu saosjećanje prema njihovim porodicama koji su izgubili svoje najbliže.

Prema donijetoj Odluci Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine, javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih ustanova na području opštine Plav…

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more