Crna Hronika

ZASTRAŠUJUĆA POVREDA I UŽAS NA “MAKSIMIRU”: VEZISTI NOGA PUKLA NA DVA MJESTA… (foto)

Brutalan start bivšeg saigrača ga poslao direktno na operaciju!!!

ZAGREB: Hrvatska, Sport, vijesti, ponedeljak, 22.03… 00.20… ZASTRAŠUJUĆA POVREDA I UŽAS NA “MAKSIMIRU”: VEZISTI NOGA PUKLA NA DVA MJESTA… (foto)

Neki igrači su se držali i za glavu, odmah je bilo jasno da nešto nije dobro. Joey Suk se nije dizao, tri minute mu se ukazivala liječnička pomoć. A onda je njegov suigrač klupi dobacio: ‘It's broken” (slomljena je)

Nogometaš Gorice Joey Suk (31) doživio je stravičnu ozljedu u derbiju s Dinamom… Noga mu je puknula na dva mjesta i još večeras morat će na hitnu operaciju, potvrdili su iz kluba.

Joey Suk slomio je nogu na dva mjesta, pukle su obje kosti potkoljenice i već večeras bit će operiran. Stay strong, Suki! – objavila je HNK Gorica na službenom Facebook profilu.

Siniša Oreščanin bez važne karike ostao je u 50. minuti. Poslije dvoboja s bivšim suigračem Marijanom Čabrajom, Suk je ostao ležati na travnjaku.

Glavni sudac Dario Kulušić dosudio je prekršaj za goste, bila je to velika prilika za Kristijana Lovrića na 20-ak metara od Dinamovog gola. No, Suk se nije dizao, igrači Gorice su brzo signalizirali liječnicima na svojoj klupi da uđu u teren.

Da, neki su se držali i za glavu, odmah je bilo jasno da nešto nije dobro. Joey Suk se nije dizao, tri minute se ukazivala liječnička pomoć, treneru Gorice Siniši Oreščaninu nije bilo jasno što se događa s njegovim igračem. A onda mu je s terena njegov igrač Matthew Steenvoorden dobacio:

– It's broken! (slomljena je)

Joey Suk teren je napustio na nosilima Hitne pomoći, a po izlasku odmah su ga preuzeli službenici Hitne pomoći. Nadamo se da će oporavak ponajboljeg igrača Gorice biti brz i bezbolan pa da ćemo i Suka vrlo brzo opet vidjeti na travnjacima.

Samo koju minutu kasnije, gostima se ozlijedio i Steenvoorden… Njegovo stanje još nije poznato, no ozljeda na sreću nije ni približno teška kao Sukova.

Dinamo je u tim trenucima vodio 1-0 golom Brune Petkovića iz 47. minute na asistenciju Stefana Ristovskog. Derbi je naposljetku završio jedinim golom hrvatskog reprezentativca, koji u ponedjeljak stiže na okupljanje Vatrenih. Piše Boris TrifunovićHrvoje Tironi / Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izvor 24sata.hr

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

4 sata ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

5 sati ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

5 sati ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

5 sati ago

This website uses cookies.