IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE- MITROPOLIT MIHAILO POZIVA CRNOGORCE NA ZDRAV RAZUM: “Negirati genocid u Srebrenici je zločin sam po sebi, POTOČARI OPOMINJU DA JE ZLO MEĐU NAMA…” (foto i video)

Negirati danas užasni zločin u Srebrenici, zločin je sam po sebi, pa učinila to Vlada Crne Gore ili neki njen ministar – saopštio je mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve, Mihailo…

CETINJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28.03.2021…20.34…  CETINJE- MITROPOLIT MIHAILO POZIVA CRNOGORCE NA ZDRAV RAZUM: “Negirati genocid u Srebrenici je zločin sam po sebi, POTOČARI OPOMINJU DA JE ZLO MEĐU NAMA…” (foto)

MITROPOLIT Mihajilo je danas kazao da diže glas protiv negiranja zločina u Srebrenici, kao hrišćanin koji svjedoči Hrista i propovijeda jevanđelje, i kao čovjek koji voli svoj narod, ali i sve druge narode.

“Pozivam krvomutnike iz crnogorske Vlade i samu Vladu da se da ne otvaraju stare rane; u Srebrnici je bio genocid. To jeste bio i biće za sva vremena dok je ljudi. Danas je groblje žrtava genocida u Srebrnici jezivo mjesto koje pokazuje i opominje da je zlo među nama, i čeka priliku da se očituje na najsvirepiji način.

Neka je pokoj duši svim nevino stradalim srebrničkim žrtvama, od metka i kame bezdušnih ljudi koji se ljudima ne mogu nazvati.

Čitaj još:   DJEVOJKA FUDBALERA KOJI SE UBIO: Bila sam u stanu, "Čula sam da je REPETIRAO PIŠTOLJ I PUCANJ"... (foto)

altNegirati danas taj užasni zločin, zločin je sam po sebi, pa učinila to Vlada Crne Gore ili neki njen ministar. Ako ne osudimo ovo djelo onda nismo ono što jesmo– ljudi”, kazao je Mihailo…

Izvor agencije

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more