IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOJNICI VELJE NEVOLJE TERORIŠU I POZNATE: Šalju jezive poruke navodnim dužnicima… (foto)

Bez obzira na to što je veći dio ekipe Veljka Belivuka uhapšen, preostali članovi klana u njegovo ime zovu žrtve, prijete im i utjeruju dugove, a da su na meti i Tamara Đurić, Jelena Krunić, Rade Petrović, Kimi…

BEOGRAD: Srbija, Cena Hronika, vijesti, ponedeljak, 29.03.2021…00.34…  VOJNICI VELJE NEVOLJE TERORIŠU I POZNATE: Šalju jezive poruke navodnim dužnicima… (foto)

Dio navijačke grupe Principi, koju je formirao Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, veoma je aktivan i nakon što je njihov vođa uhapšen prije skoro dva mjeseca.

Kako saznajemo, nastavlja sa pretnjama, ucenama, uvredama i uterivanjem dugova u Belivukovo ime, a nisu pošteđene ni poznate ličnosti!

Koliko je dio ovih „navijača“ bahat, govori to što neprekidno na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, pozivaju navodne dužnike da Velji vrate dugove, ali i da prestanu da ga blate i okreću mu leđa.

Takođe, pozivaju vođe navijača drugih navijačkih grupa „da se smire i da ne planiraju preuzimanje tribine“. Tako se na pojedinim profilima na Instagramu, koji otvoreno pružaju podršku Velji Nevolji i njegovoj grupi Principi, pojavila objava: „Još malo ide epizoda i da ‘upoznajte poznate’“, nakon koje su objavljeni telefonski razgovori prvo između „navijača“ i poznatih ličnosti.

Prva se na udaru našla starleta Tamara Đurić, koju su optužili da navodno duguje 200 eura Veljku Belivuku.

Čitaj još:   PODGORICA, Filmske scene u KCCG: Pritvorenik pokušao da pobjegne, policija koristila biber sprej... (foto)

– Hoću da j…. i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? – pretećim tonom govori jedan muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu...

Osim Tamari, telefonski poziv je isto upućen i bivšoj učesnici rijalitija Jeleni Krunić. Od nje su zahtijevali da se izvini Belivuku i povuče svoje izjave a i u kojima ga je nazivala „Veljicom Nevoljicom pi*kicom“. Jelena Krunić isto je nakon tog poziva otišla u policiju i prijavila prijetnje.

Sudeći po objavama na Instagram profilima navijačkih grupa, tu se nisu zaustavili, pa su pozvali i Radeta Petrovića, koji je bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk.

– Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je l’ planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? – pita muškarac Petrovića, koji mu odgovara:- To je za mene kraj odavno.

– E, to mi je bitno da sam čuo, da si i dalje slepac kao što si i bio- odgovorio je muški glas, posle čega je razgovor prekinut.

Čitaj još:   GI “21. maj”: DRITAN ima ozbiljne AUTOKRATSKE manire, država da reaguje na podsticanje nasilja...

izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more