IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 31. mart 2021. godine

Ovan zarađuje, Bik dobro, Blizanci neodlučni, Rak traži razumjevanje, Lav srećan, Djevici dan za ulaganja, Vaga puna ideja, Škorpija zbunjena, Strijelac grabi nagrade, Jarac dan za lješkarenje, Vodoliji treba mašte, a za Ribe dan prepun obaveza. Ovo je dnevni horoskop za 31. mart 2020. godine.

OVAN

Razočarani ste u određene saradnike jer nisu ispunili obećanja koja su vam dali. Iz tog razloga posao trpi. Fokusirani ste na poslovne probleme tako da zanemarujete voljenu osobu. Čuvajte se povreda i u saobraćaju.

BIK

U slučaju da ste privatnik prekidate poslovnu saradnju. Sa partnerom ne uspjevate da nađete zajednički jezik tako da ne rješavate probleme u vezi. Zdravlje je osjetljivo. Mogući su problemi sa sinusima.

BLIZANCI

Koncentracija vam je prilično loša tako dolazi do problema na polju komunikacije sa kolegama i sa papirologijom. Prezadovoljni ste vezom. Emotivno ste stabilni i osjećate da je ovo prava veza za vas. Napeti ste.

RAK

Očekuje vas povećan priliv obaveza. S obzirom da ste optimistični, dobro organizovani i vrijedni sve obaveze završavate na vreme. Partner i vi nemate isti odnos prema vezi. Vi vidite probleme koje partner ne primećuje. Raspoloženje je u padu.

LAV

Postoji ekipa kojoj je vaš uspjeh trn u oku i pokušava da vas degradira pričajući neistine o vama. U potpunosti ste zadovoljni vezom i insistirate na intenzivnom viđanju. Moguć je bol u leđima, vratu, ramenima zbog sjedenja.

Čitaj još:   Fudbalska zvijezda Kanoute GRADI DŽAMIJU U SEVILJI NAKON 700 GODINA...

DJEVICA

Ne samo da niste zadovoljni rezultatima rada, nego ste uplašeni da se situacija ne ponovi. Emotivni partner primjećuje vaše neraspoloženje i trudi se da vam podigne moral. Mogući su problemi sa kostima, zglobovima, kolenom.

VAGA

Očekuje vas težak poslovni dan. Koncentracija vam je loša. Budite na oprezu pošto poslovni partneri nisu iskreni i otvoreni prema vama. Iako imate partnera emotivno ste nezadovoljni. Skloni ste povredama.

ŠKORPIJA

Očekuje vas težak dan koji se svodi na pokušaje rješavanja problema. U tome nećete biti uspješni ma koliko se trudili. Pred vama je nepotrebna svađa sa partnerom zbog nevažne sitnice. Ograničite unos alkohola i cigareta.

STRIJELAC

U slučaju da ste privatnik imate ozbiljne probleme sa zakonom. Bračni odnos je u krizi. Problemi su prisutni na polju komunikacije: ne razumijete jedno drugo, imate tajne, lažete. Zdravlje je solidno.

JARAC

Suočavate se sa poslovnim problemima, ali neuspješno. U suštini nemate jasnu ideju kako da ih prevaziđete. Bračnoj partnerki smeta vaše ponašanje i misli da je ignorište i da vam nije stalo do nje. Obratite pažnju na disajne organe.

VODOLIJA

Konačno nazirete kraj poslovnog projekata na kome dugo radite. Umorni ste i jedva čekate da ga završite. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja nije u potpunosti iskrena i otvorena prema vama. Neophodan vam je odmor.

RIBE

U slučaju da ste privatnik imaćete više obaveza nego obično, ali u isto vrijeme i problema. Niste ispunjeni emotivnom vezom. Želite da vam se partner posveti mnogo više nego što to inače čini. Skloni ste infekcijama.

Čitaj još:   DŽO Bajden, objelodanio ko će biti na kojim funkcijama u Bijeloj kući: ONI će upravljati Amerikom... (foto i video)

http://ibalkan.net

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more