IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MUŠKARCI ŠIROM SVIJETA PLAČU: Omiljena premijerka se udaje, sudbonosno “da” već rekla je prije… (foto i video)

Država joj bila na prvom mjestu, a sada je na redu ljubav…

Wellington: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 30.03…12.44… MUŠKARCI ŠIROM SVIJETA PLAČU: Omiljena premijerka se udaje, sudbonosno “da” je već rekla… (foto i video)

Premijerka Novog Zelanda postala je miljenica mnogih širom planete…

Novozelandska premijerka Džasinda Ardern izjavila je da je konačno počela da planira svoje vjenčanje i to dvije godine nakon što je rekla sudbonosno “da” svom dugogodišnjem partneru Klarku Gejfordu!

“Bila sam mnogo zauzeta u poslednje vrijeme i nisam imala vremena da se posvetim planiranju velikog dana”, rekla je ona.

Džasinda Ardern je odlagala venčanje u više navrata. Prvo je to bilo zbog terorističkog napada u Kajstčerču (mart 2019. godine), kada je ubijena 51 osoba.

Potom je vjenčanje odložila zbog tragedije koja se dogodila kada je iznenada proradio vulkan na Velikom bijelom otoku u decembru 2019. godine i kada su 22 osobe poginule, dok je 25 povređeno.

Čitaj još:   MUSTAFA NADAREVIĆ izašao iz bolnice, oporavlja se...

Treći i poslednji put premijerka je vjenčanje odložila u martu prošle godine kada je došlo do pandemije korona virusa. U ovoj zemlji je od korona virusa obolelo 2.427 osoba dok je 26 preminulo.

“Pandemija nam je poremetila planove, ali ne samo nama”, rekla je premijerka.

Par se upoznao 2012. na jednoj ceremoniji dodele nagrada, a dobili su ćerku 2018. Džastinda Ardern je u javnosti pokupila simpatije zbog hrabrosti i načina na koji se izborila sa krizama koje su pogodile Novi Zeland od kada je ona na čelu države…

Izvor agencije

MJERKA LI DRITAN PRMIJEROVU FOTELJU?

Ne samo da postupcima, odlukama, kontrolom svega što radi Vlada, Read more