IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Veljović: DRITAN SVOJIM SKANDALIMA OVIH DANA UVESELJAVA CRNOGORSKU JAVNOST

“Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović ovih dana svojim skandalima uveseljava crnogorsku javnost i pokazuje očiglednu nesposobnost i nedoraslost da obavlja odgovorne dužnosti u zaštiti građanskih, nacionalnih, bezbjednosnih i drugih vrijednosti Države, koje su ovih dana ugrožene divljanjem mržnje i nacionalizma njegovih političkih saboraca i koalicionih partnera”, naveo je u reagovanju savjetnik predsjednika crne Gore za bezbjednost Veselin veljović.

Kako dodaje, njegova operativna saznanja se mogu porediti kao kada bi neko kazao da postoje operativna saznanja kako njegovi najbliži članovi porodice imaju unosne poslove i biznis aktivnosti u susjednoj Srbiji, kako je imao značajne susrete i razgovore o saradnji i biznisu u Makedoniji i kako „zli jezici“ govore da je saradnik srpskih službi bezbjednosti.

“Dakle, vjerujem da to može narušiti skladne aktivnosti i zalaganja makar deklarativna u zaštiti crnogorskih nacionalnih interesa. Sasvim na kraju, ali ne manje važno. Sve što sam radio u prethodnom periodu radio sam u skladu sa ovlašćenjima, zakonima i propisima uz spremnost da svakom odgovorim na interesovanja i nejasna pitanja. Nikada nijesam niti ću od bilo koga tražiti zaštitu za svoje postupke. Naprotiv, u sličnoj situaciji isto bih postupio. Ne prijeti praznom puškom Abazoviću jer će i ova ružna epizoda biti završena, a o vama i vašoj politici jasno će se odrediti građanke i građani ove Države”, naveo je Veljović u saopštenju.

Čitaj još:   ŠEŠELJ ZAPRIJETIO Đukanoviću i Markoviću: VODAT ĆU VAS VEZANE KROZ PODGORICU!

izvor: antenaM

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more