IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Veljović: DRITAN SVOJIM SKANDALIMA OVIH DANA UVESELJAVA CRNOGORSKU JAVNOST

“Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović ovih dana svojim skandalima uveseljava crnogorsku javnost i pokazuje očiglednu nesposobnost i nedoraslost da obavlja odgovorne dužnosti u zaštiti građanskih, nacionalnih, bezbjednosnih i drugih vrijednosti Države, koje su ovih dana ugrožene divljanjem mržnje i nacionalizma njegovih političkih saboraca i koalicionih partnera”, naveo je u reagovanju savjetnik predsjednika crne Gore za bezbjednost Veselin veljović.

Kako dodaje, njegova operativna saznanja se mogu porediti kao kada bi neko kazao da postoje operativna saznanja kako njegovi najbliži članovi porodice imaju unosne poslove i biznis aktivnosti u susjednoj Srbiji, kako je imao značajne susrete i razgovore o saradnji i biznisu u Makedoniji i kako „zli jezici“ govore da je saradnik srpskih službi bezbjednosti.

“Dakle, vjerujem da to može narušiti skladne aktivnosti i zalaganja makar deklarativna u zaštiti crnogorskih nacionalnih interesa. Sasvim na kraju, ali ne manje važno. Sve što sam radio u prethodnom periodu radio sam u skladu sa ovlašćenjima, zakonima i propisima uz spremnost da svakom odgovorim na interesovanja i nejasna pitanja. Nikada nijesam niti ću od bilo koga tražiti zaštitu za svoje postupke. Naprotiv, u sličnoj situaciji isto bih postupio. Ne prijeti praznom puškom Abazoviću jer će i ova ružna epizoda biti završena, a o vama i vašoj politici jasno će se odrediti građanke i građani ove Države”, naveo je Veljović u saopštenju.

Čitaj još:   Grupa građana ”CRNOGORSKO PROLJEĆE”: Zahtijevamo neopozive OSTAVKE OD VLADE Zdravka Krivokapića

izvor: antenaM

ŠEKI Radončić o usvajanju Rezolucije: ČIČA DRAŽA JE NAKON TITA, PORAŽEN I OD MILA…

Crnogorski parlament usvojio je sinoć Rezoluciju kojom se osuđuje genocid Read more

ERDOĞAN: NE DOZVOLITI NACIONALIZAM U DISTRIBUCIJI VAKCINA

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je kako međunarodna Read more

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more