IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI SKANDAL U SRBIJI: Javila se žena, tvrdi da joj je Ivica Dačić otac i najavila je tužbu za… (foto i video)

Djevojka od dvadeset godina poslala je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata djeca poslala na kabinet predsjednika Skupštine. Od Dačića traži da ih prizna kao svoju djecu i za njih plaća alimentaciju…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak, 22.04.2021…00: 19… NOVI SKANDAL U SRBIJI: Javila se žena, tvrdi da joj je Ivica Dačić otac i najavila je tužbu za… (foto i video)

Predsjedniku Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću stigao je e-mail od navodne vanbračne, nepriznate kćerke.

E- mail o navodno promijenjenim porodičnim okolnostima šefa SPS pročitao je voditelj emisije u kojoj je Dačić gostovao, prenosi Blic.

Navodno dvadesetogodišnja djevojka je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata djeca poslala na kabinet predsjednika Skupštine. Od Dačića traži da ih prizna kao svoju djecu i za njih plaća alimentaciju.

Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, vaša kćerka iz prvog braka. Molim vas da priznate da smo moj brat i ja vaša dkeca ili ću vas tužiti za štetu koju ste nanijeli meni i mom bratu lažući sve ove godine.

Čitaj još:   NE SMIJU DA PRIČAJU O TOME- Lepi Mića izašao iz Zadruge??? (video)

Mene ne zanima s kim ste vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju i odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina, jer ste je ostavili i niste se još razveli– sve je napisala navodna Dačićeva kćerka.

Poručila i da ih se ne može odreći, a ako to bude učinio, “ona će takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije svijeta”.

Pretragom imena na googlu i društvenim mrežama, pojavljuju se fotografije i podaci o osobi koja je poslala e-mail. Kako se može vidjeti, riječ je o ženi koja ima 44 godine, veoma ekstravagantnog izgleda. To praktično znači da je Dačić kćerku dobio sa 12 godina.

Komentarišući navode iz e- maila, Ivica Dačić kaže da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti…

Izvor (SB)

Savez boraca NOR- a i antifašisti Crne Gore: Obilježeno 80 godina od Pljevaljske bitke… (foto, video)

Povodom osadmdesetogodišnjice Pljevaljske bitke, Opština Pljevlja u saradnji sa boračkim organizacijama Read more

BOŽANA Jelušić tvrdi: Za smjenu Vlade postoji konsenzus DPS- a i DF- a… (foto, video)

“Zbog ta dva najveća subjekta praktično nijedna manja politička partija Read more