IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI SKANDAL U SRBIJI: Javila se žena, tvrdi da joj je Ivica Dačić otac i najavila je tužbu za… (foto i video)

Djevojka od dvadeset godina poslala je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata djeca poslala na kabinet predsjednika Skupštine. Od Dačića traži da ih prizna kao svoju djecu i za njih plaća alimentaciju…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak, 22.04.2021…00: 19… NOVI SKANDAL U SRBIJI: Javila se žena, tvrdi da joj je Ivica Dačić otac i najavila je tužbu za… (foto i video)

Predsjedniku Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću stigao je e-mail od navodne vanbračne, nepriznate kćerke.

E- mail o navodno promijenjenim porodičnim okolnostima šefa SPS pročitao je voditelj emisije u kojoj je Dačić gostovao, prenosi Blic.

Navodno dvadesetogodišnja djevojka je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata djeca poslala na kabinet predsjednika Skupštine. Od Dačića traži da ih prizna kao svoju djecu i za njih plaća alimentaciju.

Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, vaša kćerka iz prvog braka. Molim vas da priznate da smo moj brat i ja vaša dkeca ili ću vas tužiti za štetu koju ste nanijeli meni i mom bratu lažući sve ove godine.

Čitaj još:   EKSKLUZIVNO, KRIVOKAPIĆ PRELOMIO: Nema mjesta za Kneževića, Medojevića i Mandića u novoj Vladi!!! (foto)

Mene ne zanima s kim ste vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju i odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina, jer ste je ostavili i niste se još razveli– sve je napisala navodna Dačićeva kćerka.

Poručila i da ih se ne može odreći, a ako to bude učinio, “ona će takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije svijeta”.

Pretragom imena na googlu i društvenim mrežama, pojavljuju se fotografije i podaci o osobi koja je poslala e-mail. Kako se može vidjeti, riječ je o ženi koja ima 44 godine, veoma ekstravagantnog izgleda. To praktično znači da je Dačić kćerku dobio sa 12 godina.

Komentarišući navode iz e- maila, Ivica Dačić kaže da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti…

Izvor (SB)

MILO Đukanović: Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom… (foto)

Crna Gora i Kosovo dijele želju za dobrosusjedstvom, stabilnošću regiona Read more

Nastavnica Sanja Vujović: Ne plašim se Ministarstva prosvjete, opet bih isto uradila… (foto)

Nastavnici istorije OŠ„ Lovćenski partizanski odred“sa Cetinja Sanji Vujović je Read more

SVA TA LUDA BOSNA- UHVAĆEN”LAŽNI POP- HODŽA- NADBISKUP”!!!

Uhapšen lažni pop u Bijeljini... Isto lice se tereti da Read more