IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Radončić: Usvajanje tužilačkih zakona, najveća pobjeda Rusije… (foto)

Sigurno je da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović neće potpisati ovaj zakon u ovoj formi i na ovaj način preciziran, jer bi to bilo kršenje Ustava Crne Gore i jer bi to bio izdajnički čin…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 13.05.2021…12.54… Radončić: Usvajanje tužilačkih zakona, najveća pobjeda Rusije… (foto)

Usvajanje tužilačkih zakona u crnogorskom parlamentu je najveća pobjeda Rusije nakon one na parlamentarnim izborima krajem avgusta prošle godine.

Usvajanje izmjena tužilačkih zakona je direktna osveta Milivoju Katniću, specijalnom državnom tužiocu zbog procesuiranja Šišmakova, Popova, ruskih agenata i ostale družine i poruka, ne samo građanima Crne Gore, nego i Evropskoj Uniji i Americi koja glasi: Mi smo glavni u Crnoj Gori.

To je suština usvajanja pomenutih zakona, kazao je, komentarišući usvojene izmjene tužilačkih zakona, za portal Radio Skala novinar i publicista Šeki Radončić.

Radončić je ubijeđen, kako je kazao, da Đukanović neće potpisan ovaj zakon jer je on istovremeno i antievropski i anticivilizacijski.

Na konstataciju da su tužilački zakoni usvojeni bez prisustva opozicije i da sadašnja vlast saopštava da su oni upravo demokratski, Radončić odgovara da oni iskreno tako misle, smatrajući da je demokratija ovo što oni danas rade.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Očekujemo od RAJA Mandića, da počne da nas ubjeđuje kako je oduvijek želio u NATO...

“A to je gaženje Crnogoraca po ulicama, davanje Crnogorcima otkaze, tjeranje s posla Crnogorce svih vjera i nacija, koji su za suverenu Crnu Goru, dakle građana CG kojima je ona jedina država…

Ovoga puta se čišćenje vrši na način da, ko je za suverenu Crnu Goru, taj treba da leti, ne samo s posla nego i iz države. Dakle, ovo je njihovo shvatanje demokratije. To je shvatanje iz 17 vijeka, preciznije srednjeg vijeka, tako da će sadašnja vlast nastaviti u tom pravcu. Ja stvarno ne znam koliko će Crnogorci još biti trpeljivi i dokle će još moći da izdrže zulum ove vlasti”, poručio je Radončić.

Izvor Standard.co.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more