Crna Gora

KOME SMETA CRNOGORKA- JADRANKA BAJRAKTAROVIĆ… (video)

Pjevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu komentara kad je na proslavi u Podgorici krajem prošle godine pjevala stihove: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”. Skandal, tako su pisali mediji u regionu.

Međutim, kada političari svakodnevno daju skandalozne izjave, donose nepromišljene odluke, tada nije skandal, godinama zatvaramo oči pred mnogo većim i realnim problemima, ali Jadranki se ne oprašta.

I to traje, gotovo godinu dana Jadranka je glavna tema medija u regionu.

“Nastupala sam u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razumije nek razumije, ko neće, neću nikom da se izvinjavam”, izjavila je tada Jadranka.

“Na toliku količinu negativnih reakcija ne možete da ostate imuni. To je zlonamjerno ispolitizovano. Hajde da stavimo tačku na tu priču. Ko pjeva zlo ne misli. To je moj moto, to je odgovor na sve ovo”, dodala je ona.

Napadi sa svih strana su se oteli kontroli nakon što je pjevačica objavila pjesmu “Crna Gora je moj dom”, tada je Jadranka počela da dobija prijetnje na društvenim mrežma, pa je morala da podnese prijavu policiji.

Očigledno da je ovdje grijeh voljeti i poštovati svoju zemlju.

Ali tu nije kraj. Jadranka je danas opet glavna tema regionalnih medija, jer je njen kolega, pjevač Amar Gile odbio da pjeva sa Jadrankom u jednom hotelu u Podgorici povodom Dana nezavisnosti.

Njegov menadžer je izjavio da Gile ne želi da učestvuje niti da se bavi politikom, i kada su navodno shvatili da se radi o političkom događaju otkazali su nastup.

Umjesto Gileta sjutra veče će sa Jadrankom pjevati Šerif Konjević koji se ogradio od politike i rekao da neće pjevati povodom Dana nezavisnosti, nego svojim prijateljima, svima onima koji dođu. Pjevač je dodao da neće da dozvoli da bilo ko dijeli njegove prijatelje, jer je on u ratu već mnogo izgubio.

“Đe ćeš po mraku? Upali svijetlo! Za život treba imati “zvona“. A “zvona“ Crnogorkama nikad falila nijesu. Đe ćeš zvona ljepša? Biće nas dok Crnogorki ima”.

izvor: CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Skandal potresa Euroviziju: Prekršena pravila na EUROSONGU, otkrili glasove u polufinalu, iako je zabranjeno- Izrael se odjednom „popeo“ na drugo mjesto na kladionicama… (foto, video)

Naime, tokom prijenosa uživo druge polufinalne večeri Eurosonga 2024., nakon otkrivanja koje zemlje prolaze dalje…

1 sat ago

Brat tragično nastradale Alme OTKRIO DETALJE: “SUMNJALA JE NA JEDNU DJEVOJKU”- Šta se desili prije tragedije… (foto)

Škeljzen Bušat, brat Alme Arazi, iznio je detalje o tragediji u Skadru, gdje se 39-…

2 sata ago

HOROR U BEOGRADU: Muškarac nađen mrtav u streljani… (foto)

U poznatoj streljani u Beogradu jučer je nađen mrtav muškarac. U poznatoj streljani u Beogradu…

2 sata ago

MAJ NOSI NOVA IZNENAĐENJA: Prvo ide ljepše vrijeme u dane vikenda, šta nas očekuje do kraja mjeseca… (foto)

Mada će se povećati naoblaka i povremeni pljuskovi remetiti ugođaj i uzrokovati uglavnom lošije raspoloženje…

2 sata ago

TRESLO SE TLO U SANDŽAKU: NOVI PAZAR, rano jutros pogodio ZEMLJOTRES… (foto)

Rano jutros u 7.38 sati po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 2.5 jedinica Rihterove…

2 sata ago

Ivan VUKOVIĆ odgovorio četničkom VOJVODI Andriji MANDIĆU: “Fašista je svako za koga su Karadžić i Mladić heroji”… (foto, video)

U parlamentu je održan premijerski sat u okviru koga je premijer Milojko Spajić odgovarao na…

4 sata ago

This website uses cookies.