IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOME SMETA CRNOGORKA- JADRANKA BAJRAKTAROVIĆ… (video)

Pjevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu komentara kad je na proslavi u Podgorici krajem prošle godine pjevala stihove: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”. Skandal, tako su pisali mediji u regionu.

Međutim, kada političari svakodnevno daju skandalozne izjave, donose nepromišljene odluke, tada nije skandal, godinama zatvaramo oči pred mnogo većim i realnim problemima, ali Jadranki se ne oprašta.

I to traje, gotovo godinu dana Jadranka je glavna tema medija u regionu.

“Nastupala sam u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razumije nek razumije, ko neće, neću nikom da se izvinjavam”, izjavila je tada Jadranka.

“Na toliku količinu negativnih reakcija ne možete da ostate imuni. To je zlonamjerno ispolitizovano. Hajde da stavimo tačku na tu priču. Ko pjeva zlo ne misli. To je moj moto, to je odgovor na sve ovo”, dodala je ona.

Čitaj još:   Najezda komaraca u Semberiji, strahuje se od zaraze... (video)

Napadi sa svih strana su se oteli kontroli nakon što je pjevačica objavila pjesmu “Crna Gora je moj dom”, tada je Jadranka počela da dobija prijetnje na društvenim mrežma, pa je morala da podnese prijavu policiji.

Očigledno da je ovdje grijeh voljeti i poštovati svoju zemlju.

Ali tu nije kraj. Jadranka je danas opet glavna tema regionalnih medija, jer je njen kolega, pjevač Amar Gile odbio da pjeva sa Jadrankom u jednom hotelu u Podgorici povodom Dana nezavisnosti.

Njegov menadžer je izjavio da Gile ne želi da učestvuje niti da se bavi politikom, i kada su navodno shvatili da se radi o političkom događaju otkazali su nastup.

Umjesto Gileta sjutra veče će sa Jadrankom pjevati Šerif Konjević koji se ogradio od politike i rekao da neće pjevati povodom Dana nezavisnosti, nego svojim prijateljima, svima onima koji dođu. Pjevač je dodao da neće da dozvoli da bilo ko dijeli njegove prijatelje, jer je on u ratu već mnogo izgubio.

“Đe ćeš po mraku? Upali svijetlo! Za život treba imati “zvona“. A “zvona“ Crnogorkama nikad falila nijesu. Đe ćeš zvona ljepša? Biće nas dok Crnogorki ima”.

Čitaj još:   MILO Đukanović donio odluku: Izbor u 14 opština 23. oktobra... (foto, video)

izvor: CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more