IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT HITOVA: Bivši vaterpolista i predsjednik opštine Novi Beograd, prijeti novinaru “Srce ću ti iščupati”! (foto i video)

Prijetio novinaru, kritika, dobronamjerna, očigledno ne prija Aleksandru Šapiću…

BEOGRAD:Sbrija, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 30.05. 2021…10. 29…HIT HITOVA: Bivši vaterpolista i predsjednik opštine Novi Beograd, prijeti novinaru “Srce ću ti iščupati”! (foto i video)

Aleksandr Šapić. kako su rekli u svojoj emisiji “Dobar, loš, zao” na na TV Nova, voditelji i urednici Marko Vidojković i Nenad Kulačin, bivši vaterpolista i predsjednik opštine Novi Beograd prijetio je Kulačinu da će mu “iščupati srce na ulici”.

I to mi je u razgovoru od 25 minuta ponovio 50 puta. U razgovoru visokog tona- prenio je Vidojković Kulačinu na početku emisije.

Snimak možete čuti na samom početku emisije…

Pretnja, upozorenje, nasilje… Kako god, novom saradniku i prijatelju Aleksandra Vučića sigurno da ne prija to što je u gledanoj emisiji izložen kritici, dakle ne napadu, pretnjama.

Ali SNS matrica je ista, napasti novinara, u ovom slučaju i kolumnistu Direktno.rs Nenada Kulačina, neistomišljenika, satanizovati ga, linčovati, “jer nema pravo govora”, pogotovu ako je njegovo mišljenje suprotno od mišljenja vlasti i Vučića, jeste u Srbiji kao dobar dan. Šapić se očigledno veoma brzo uklopio u SNS sistem…

Čupati srce, pa još na ulici, i to od strane ne nekog uličara, već od bivšeg šampiona u vaterpolu, sada čovjeka na funkciji, a možda i potencijalnog kandidata za gradonačelnika u najmanju ruku je pretnja kojom bi morali da se pozabave državni organi…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: NA SUDU ZBOG ĆEVAPA...

Ako ih ima…

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more