IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović čestitao ERVINU Ibrahimoviću: Vaš izbor potvrda kursa Rafeta Husović- BS važan politički faktor u Crnoj Gori… (foto i video)

Poruke sa kongresa Bošnjačke stranke (BS) izuzetno su važne za DPS, jer nas učvršćuju u uvjerenju da će BS i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori, ocjena je lidera DPS-a Mila Đukanovića…

ROŽAJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak 14.06.2021… 10: 50… MILO Đukanović čestitao ERVINU Ibrahimoviću: Vaš izbor potvrda kursa Rafeta Husović- BS važan politički faktor u Crnoj Gori…

Bošnjačka stranka održala je danas u Rožajama IV Kongres pod sloganom “ISPRAVNO NAPRIJED!”. Na Kogresu su delegati za predsjednika BS-a izabrali mr Ervina Ibrahimovića za novog predsjednika partije.

Na Kongresu je izabran i novi saziv Glavnog odbora, kao i Statutarna ali i Nadzorna komisija, kao i Sud časti.

MILO Đukanović u čestitki povodom izbora Ervina Ibrahimovića za novog predsjednika BS- a navodi da je potvrđena jasna vizija daljeg puta stranke koja„ostaje posvećena konceptu izgradnje građanskog crnogorskog društva, dostizanju evropskog kvaliteta života za naše građane i ostvarenju ključnog strateškog cilja – članstva naše zemlje u Evropskoj uniji“.

Čitaj još:   PODGORICA: Zatvorskog POLICAJCA Tufegdžića sumnjiče da je unosio telefone za novac...

„Vaš izbor je pokazao i odnos poštovanja članstva prema nedavno preminulom osnivaču i lideru Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću, i potvrdio ispravnost kursa kojim je uspješno vodio do posljednjeg dana“, navodi Đukanović u čestitki.

Za DPS je, kako je rekao Đukanović, od izuzetnog značaja to što smo „i sa kongresa čuli brojne poruke koje nas učvršćuju u uvjerenju da će Bošnjačka stranka i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori“.

„Koju vidimo jedan od ključnih saveznika na realizaciji strateških državnih ciljeva, za koje nastavljamo borbu i u promijenjenom političkom kontekstu nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u uvjerenju da su mnoge zajedničke pobjede pred nama“, navodi MILO Đukanović.

“Uz najbolje želje za dalje uspjehe novog rukovodtva partije, s Vama na čelu, upućujem Vam prijateljske pozdrave”, zaključio je MILO Đukanović.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more