IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović čestitao ERVINU Ibrahimoviću: Vaš izbor potvrda kursa Rafeta Husović- BS važan politički faktor u Crnoj Gori… (foto i video)

Poruke sa kongresa Bošnjačke stranke (BS) izuzetno su važne za DPS, jer nas učvršćuju u uvjerenju da će BS i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori, ocjena je lidera DPS-a Mila Đukanovića…

ROŽAJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak 14.06.2021… 10: 50… MILO Đukanović čestitao ERVINU Ibrahimoviću: Vaš izbor potvrda kursa Rafeta Husović- BS važan politički faktor u Crnoj Gori…

Bošnjačka stranka održala je danas u Rožajama IV Kongres pod sloganom “ISPRAVNO NAPRIJED!”. Na Kogresu su delegati za predsjednika BS-a izabrali mr Ervina Ibrahimovića za novog predsjednika partije.

Na Kongresu je izabran i novi saziv Glavnog odbora, kao i Statutarna ali i Nadzorna komisija, kao i Sud časti.

MILO Đukanović u čestitki povodom izbora Ervina Ibrahimovića za novog predsjednika BS- a navodi da je potvrđena jasna vizija daljeg puta stranke koja„ostaje posvećena konceptu izgradnje građanskog crnogorskog društva, dostizanju evropskog kvaliteta života za naše građane i ostvarenju ključnog strateškog cilja – članstva naše zemlje u Evropskoj uniji“.

Čitaj još:   MILE DODIK I ŽELJKA NAPALI DRAGIČEVIĆA: "Davor mora da shvati jednu stvar..."

„Vaš izbor je pokazao i odnos poštovanja članstva prema nedavno preminulom osnivaču i lideru Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću, i potvrdio ispravnost kursa kojim je uspješno vodio do posljednjeg dana“, navodi Đukanović u čestitki.

Za DPS je, kako je rekao Đukanović, od izuzetnog značaja to što smo „i sa kongresa čuli brojne poruke koje nas učvršćuju u uvjerenju da će Bošnjačka stranka i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori“.

„Koju vidimo jedan od ključnih saveznika na realizaciji strateških državnih ciljeva, za koje nastavljamo borbu i u promijenjenom političkom kontekstu nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u uvjerenju da su mnoge zajedničke pobjede pred nama“, navodi MILO Đukanović.

“Uz najbolje želje za dalje uspjehe novog rukovodtva partije, s Vama na čelu, upućujem Vam prijateljske pozdrave”, zaključio je MILO Đukanović.

izvor agencije

STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more