IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME Danas oblačno, moguće glavobolje i nervoza kod osjetljivih osoba… (foto)

Danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno pljusak je moguć u istočnim i sjeveroistočnim područjima…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti… ponedeljak 14.06.2021… 09: 20…VRIJEME Danas oblačno, moguće glavobolje i nervoza kod osjetljivih osoba… (foto)

Prognozira se promjenjivo oblačno i sunčano. Uslovi za pojavu lokalnih pljuskova su mali ali nisu isključeni. U jutarnjim satima u Bosni i dalje svježe a tokom dana nešto toplije u odnosu na predhodne dane. Minimalne jutarnje temperature zraka varirat će od 04°C do 09°C u Bosni, na jugu zemlje do 15°C.

Temperature zraka izmjerene u 8 sati (°C): Bjelašnica 0; Ivan-sedlo 9; Sarajevo 11; Jajce, Livno i Tuzla 13; Bugojno, Doboj i Gradačac 14; Bihać, Bijeljina, Prijedor i Zenica 15; Banja Luka i Sanski Most 16; Treninje 18; Mostar 20°C.

U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23°C, na jugu zemlje do 26°C.

Stabilizacija vremenskih prilika tokom dana, pozitivno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba dodatno će se umanjiti. Opća slika će, sa više sunca, biti ljepša u Hercegovini i na zapadu zemlje, dok će u unutrašnjosti povremena naoblaka uzrokovati manje probleme osjetljivim osobama.

Čitaj još:   SJETIO SE, IPAK: DRITAN uputio izvinjenje Cetinjanima, CRNOGORCI OGORČENI- STIDI SE I SRAM TE BILO KASNO JE ZA PRANJE OBRAZA…

Moguće su slabije meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, nervoze, dekoncentracije. Drugi dio dana biće posvuda ugodniji.

ponedjeljak, 14.06.2021. godine
Stabilizacija vremenskih prilika tokom dana, pozitivno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba dodatno će se umanjiti. Opšta slika će, sa više sunca, biti ljepša u Hercegovini i na zapadu zemlje, dok će u unutrašnjosti, povremena naoblaka, uzrokovati manje probleme osjetljivim osobama. Moguće su slabije meteopatske reakcije u vidu glavobolje, nervoze, dekoncentracije. Drugi dio dana biće posvuda ugodniji.

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 28°C.

U srijedu će također biti sunčano uz umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29°C, na jugu zemlje do 31°C.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more