BiH

TUGA OKOVALA BOSNU: Anida Zolota bila je jedno od najmilostivijih i plemenitijih bića… (foto)

Anida Zolota je jedno od najmilostivnijih i plemenitijih bića koje smo poznavali, poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći…

TRAVNIK: BiH, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 15.07.2021… 12: 51… TUGA OKOVALA BOSNU:Anida Zolota bila je jedno od najmilostivijih i plemenitijih bića… (foto)

Brojni prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od Anide Zolota iz Travnika koja je poginula jučer u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici.

“Da joj se dragi Allah smiluje i da je uvede u Džennet,a porodici da sabur. Anida Zolota je jedno od najmilostivnijih i plemenitijih bića koje sam ja poznavala”, navodi se u jednoj od objava.

Nesretna djevojka je bila na suvozačevom mjestu u Audiju A3 švicarskih tablica koji se u jednom trenutku zbog nedržanja dovoljnog razmaka, zabio u stražnji dio kamiona s prikolicom srbijanskih oznaka.

I dok su 42-godišnji vozač Audija, inače švicarski državljanin, te 22-godišnja putnica iz BiH, koja je sjedila na zadnjem sjedištu prevezeni u bolnicu na sanaciju povreda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa.

Anida je kao i mnogi mladi iz BiH, prošlog proljeća otišla u Švicarsku za boljim životom i poslovnim mogućnostima.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Užasne vijesti: Tragedija u porodici poznatog košarkaškog trenera, PRIJAVIO NESTANAK SINA, onda je pronađen mrtav… (foto)

Trener je alarmirao policiju dan prije nego što je otkriven tragičan ishod... BEOGRAD: Srbija, Crna…

16 minuta ago

‘Crnogorski štab’ u Foči: Kako se sumnja, svaki grad u Crnoj Gori ima na hiljade, onih koji su počinili zločine u Bosni‘… (foto, video)

Crnoj Gori predate hiljade stranica o učešću crnogorskih vojnka uzločinima u Bosni i Hercegovini... PODGORICA:…

1 sat ago

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan se…

3 sata ago

ĆAMIL Duraković objavio snimak sa SNSD- ovog skupa: Čulo se “OJ ĆAMILE NISI VIŠE GLAVNI, POBIJEDIO NAROD PRAVOSLAVNI’… (foto, video)

Potpredsjednik bh. entiteta RS Ćamil Duraković objavio je snimak o kojem je ranije govorio da…

4 sata ago

SVI ANALITIČARI SLOŽNI: “Zahvaljujući” ALEKSANDRU Vučiću u svijetu se govori SAMO, o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

O rezoluciji, čiji su formalni predlagatelji bili Njemačka i Ruanda, a među više od 20…

5 sati ago

This website uses cookies.