IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOKAUT FAZA: Prve fotke Dodika, nakon navodne tuče s Lukačom, šta je to na obrazu ISPOD OKA? (foto)

Ima li istine o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS- u, ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD, vidi oteklina na obrazu lidera stranke…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 19.07.2021… 13: 59… NOKAUT FAZA: Prve fotke Dodika, nakon navodne tuče s Lukačom, šta je to na obrazu ISPOD OKA? (foto)

Proslavi Aktiva žena banjalučkog Odbora SNSD-a prisustvovali su najveći zvaničnici Republike Srpske. Među glavnima – Željka Cvijanović, predsjednica RS, ministar zdravlja Alen Šeranić, direktor UKC-a Vlado Đajić… poslanici SNSD-a, kao i lider te stranke i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik te ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

Ovo su prve fotografije Milorada Dodika i Dragana Lukača nakon što su se u javnosti pojavile informacije o navodnom fizičkom obračunu između njih dvojice.

– Prema informacijama koje sam dobio iz više izvora, prije nekoliko dana ponovo su se žestoko verbalno sukobili Dragan Lukač i Milorad Dodik, koji su duže vremena u veoma lošim odnosima, a nakon žestoke svađe i prepirke, došlo je i do fizičkog sukoba, a incident se dogodio u zgradi SNSD-a na Rosuljama – kazao je Vukanović jučer.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: JAKOVE Milatoviću- imaš li mišljenje povodom Dodikovih ideja o ujedinjenju “srpskih” zemalja? (foto)

Danas je nastavio iznositi nove detalje o navodnom sukobu, a otišao je i korak dalje kazavši da je, prema njegovim saznanjima, Dodik snimao vilicu.

Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u, ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD, vidi oteklina na obrazu lidera stranke. Važno je napomenuti da se na istoj proslavi našao i Lukač, a Dodik je bio vidno raspoložen te je u svom maniru uzeo mikrofon i zabavljao prisutne.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DODIK PRITISNUT UZ ZID, KOMANDANT NATO ŠTABA MU PORUČILA…

Brigadni general Marti Bisel, komandant NATO štaba u Sarajevu, preuzela Read more