IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Pokrenuta peticija za hitnu smjenu ministarke Vesne Bratić… (foto)

U obrazloženju peticije, između ostalog, navedeno je da reforma ista i to cjelokupnog obrazovnog sistema ima političke i nacionalističke ciljeve po kojima je ministarka prepoznata…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 19.07… 10: 59… PODGORICA: Pokrenuta peticija za hitnu smjenu ministarke Vesne Bratić … (foto)

Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za hitnu smjenu ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić.

Pokrenuta je online peticija za hitnu smjenu ministarke Vesne Bratić.

U obrazloženju peticije, između ostalog, navedeno je da reforma cjelokupnog obrazovnog sistema ima političke i nacionalističke ciljeve po kojima je ministarka prepoznata. 

Potpisnici smatraju da ne Vesna Bratić ne zaslužje da bude na čelu bilo koje institucije, a kamoli Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

“Reformom cjelokupnog školskog sistema ne postiže se cilj za boljim obrazovanjem naše đece već za ostvarivanje nekih drugih političkih i nacionalističkih ciljeva po kojima je prepoznata ministrica četiri resora. Ne pokušavajući ni na najbanalniji način da prikrije svoje skolonisti i pripadnost velikosrpskoj ideologiji, ne zaslužuje da bude na čelu ni jedne javne institucije a kamoli Ministarstva. Mi dolje potpisnici izražavamo odboj i obavjestavamo da ćemo se boriti svim pravnim sredstvima da istrajemo do kraja, tj do njene konačne smjene”, objavljeno je na sajtu peticije.online.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 10. mart 2019. godine

izvor CdM.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more