IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Pokrenuta peticija za hitnu smjenu ministarke Vesne Bratić… (foto)

U obrazloženju peticije, između ostalog, navedeno je da reforma ista i to cjelokupnog obrazovnog sistema ima političke i nacionalističke ciljeve po kojima je ministarka prepoznata…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 19.07… 10: 59… PODGORICA: Pokrenuta peticija za hitnu smjenu ministarke Vesne Bratić … (foto)

Na sajtu peticije.online pokrenuta je peticija za hitnu smjenu ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić.

Pokrenuta je online peticija za hitnu smjenu ministarke Vesne Bratić.

U obrazloženju peticije, između ostalog, navedeno je da reforma cjelokupnog obrazovnog sistema ima političke i nacionalističke ciljeve po kojima je ministarka prepoznata. 

Potpisnici smatraju da ne Vesna Bratić ne zaslužje da bude na čelu bilo koje institucije, a kamoli Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

“Reformom cjelokupnog školskog sistema ne postiže se cilj za boljim obrazovanjem naše đece već za ostvarivanje nekih drugih političkih i nacionalističkih ciljeva po kojima je prepoznata ministrica četiri resora. Ne pokušavajući ni na najbanalniji način da prikrije svoje skolonisti i pripadnost velikosrpskoj ideologiji, ne zaslužuje da bude na čelu ni jedne javne institucije a kamoli Ministarstva. Mi dolje potpisnici izražavamo odboj i obavjestavamo da ćemo se boriti svim pravnim sredstvima da istrajemo do kraja, tj do njene konačne smjene”, objavljeno je na sajtu peticije.online.

Čitaj još:   DRAMA: Policija i putnici nisu vjerovali da je uspio da uđe u avion, letovi kasnili šest sati...

izvor CdM.me

PODGORICA: Napetost i razdor ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja… (foto i video)

Policija spriječila sukob patriota i pristalica SPC... PODGORICA: Crna Gora, Read more

PODGORICA: DPS došao na sjednicu Skupštine da glasa o REZOLUCIJI O SREBRENICI

Skupština Crne Gore odlučuje o Rezoluciji o Srebrenici, koju je Read more