IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO SE U SVE MIJEŠA: O uspjehu sportista Srbije na Olimpijadi- “I ja sam šampion…” (foto i video)

Vučić se oglasio na svom Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” i još jednom pokazao da je spreman da upotrijebi sve i svakog kako bi istakao sebe i zaradio po još koji politički poen u očima građana…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 08.08. 2021… 19: 44…  VUČKO SE U SVE MIJEŠA: O uspjehu sportista Srbije na Olimpijadi- “I ja sam šampion…” (foto i video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na najgrublji način je iskoristio historijski uspjeh srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Tokiju, kako bi se pohvalio ekonomskim uspjesima Srbije.

Vučić se oglasio na svom Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” i još jednom pokazao da je spreman da upotrijebi sve i svakog kako bi istakao sebe i zaradio po još koji politički poen u očima građana. Ovog puta su srpski olimpijci iskorišteni kao sredstvo za samopromociju.

“Uz čestitke našim sportistima, zlatnim vaterpolistima, Milici, Jovani, našim bronzanim odbojkašicama, uz čestitke svima koji su nam donijeli medalje, ali i onima koji nisu donijeli medalje, a svim srcem su se borili za našu Srbiju, hoću da kažem da su nam ovo najuspješnije Olimpijske igre i najveći sportski uspjeh svih vremena koji je Srbija ostvarila.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Zapad ne razumije da SPC pokušava ostvariti projekat "srpskog sveta"

Ali, da se ne bih kitio njihovim perjem, njihovim uspjesima, naš posao je bio samo da im obezbijedimo dobre uslove, da im obezbijedimo pristojne nagrade, želim da ukažem na nešto što je mnogo važno i zbog čega će biti još ulaganja u sport u budućnosti”, rekao je Vučić i dodao:

“U prvih sedam mjeseci ove godine imamo priliv direktnih stranih investicija od 2,72 milijarde, za 30 odsto više nego prošle godine, to je dobar znak, srpska ekonomija napreduje i Srbija ide naprijed, bit će još ulaganja u sport”, prenosi Direktno.rs.

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more