IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: „Dani popusta“ na pazarskoj pijaci do 31. avgusta umjesto Ljetnjeg vašara… (foto)

Od danas pa sve do utorka, 31.avgusta, na pazarskoj pijaci trajaći „Dani popusta“, ovo je novoustanovljena manifestacija…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, vijesti… petak, 27.08.2021… 09: 34… NOVI PAZAR: „Dani popusta“ na pazarskoj pijaci do 31. avgusta umjesto Ljetnjeg vašara… (foto)

Ovo je zamjena za tradicionalni Novopazarski ljetnji vašar, koji je trebalo da počne sutra u sportskoj hali „Pendik“, ali je otkazan zbog nepovoljne epidemiološke situacije u ovom gradu.

Vašar je odložen na preporuku stručno- operativnog tima Gradskog štaba za vanredne situacije.

„Dani popusta“ biće na otvoreno i pet dana, od 9h- 20h, trgovci a sve svoje peoizvode prodavati po znatno sniženim cijenama.Najavljuju se popusti i do 70 odsto.

JKP „Gradska ćistoća“, koja gazduje pijacama, trgovcima će, za sve vrijeme manifestacije, poslovni prostor izdavati besplatno. O tome su se dogovorili predstavnici ovog komunalnog preduzeća, Ustanove za sport i Udruženja privrednika „Progres“.

Čitaj još:   Ljajić : SAMO U BOLNICI U PAZARU DO 2. JULA UMRLO 46 LJUDI- a koliko je kući ili drugoj bolnici...???

Epidemija korona virusa, prošle godine odložila je održavanje Letnjeg i Novogodišnjeg vašara, koji su, prethodnih godina, okupljeli po nekoliko stotina proizvođača iz ovog i okolnih gradova i imali po više desetina hiljada posjetilaca iz Srbije i zemalja u regionu…

izvor iBalkan.net

HAPŠENJE NA GRANICI: Nabavili LAŽNE PCR testove u kafani u NOVOM PAZARU…

Kosovska policija zabilježila je jutros još jedan pokušaj prelaska sa Read more

NOVI PAZAR: TREĆI TREPČI

Pobjeda mladjih kadeta FK Novi Pazar na gostovanju na svom Read more