IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Atletski stadion na HADŽETU medju najboljim na Balkanu

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je danas da je sportski kompleks na Hadžetu, u okviru kojeg se nalazi i Atletski stadion, jedan od najlepših u Srbiji. On je tom prilikom posetio i trening ovdašnjeg prvoligaša.

Gradonačelnik je ocenio da je atletski stadion u Novom Pazaru među najboljima na Balkanu, a da su prateći tereni doprineli da sportsko-infrastrukturna celina u delu grada sa više od 20.000 žitelja bude zaokružena. Gradonačelnik Novog Pazara dodaje da je prevashodni cilj bio da se meštanima Hadžeta, najmlađima i onim nešto starijima, pruži mogućnost da u slobodno vreme rekreiraju.

„Sigurno je ovaj kompleks jedan od najlepših u Srbiji, a Grad Novi Pazar će sigurno nastaviti da se trudi da unapređuje sportsku infrastrukturu, iako je ona najbolja u zemlji, mi ćemo osim za sportiste nastaviti da izgrađujemo terene i igrališta. Cilj nam je da u svakom naselju stvaramo što bolje uslove da bi se građani bavili sportom, a on je itekako bitan za normalan razvoj maldih ljudi“, rekao je gradonačelnik Biševac.

Nihat Biševac je posetio i trening prvoligaša Novog Pazara, istakavši da je za godinu dana, a na veliko zadovoljstvo ljubitelja popularnog sporta, klub od stanja koje je nagoveštavalo i gašenje došao do prvoligaškog vrha.

Čitaj još:   OVO SU Signali da ljubomora izmiče kontroli...

„Grad Novi Pazar je kao i uvek stao iza fudbalskog kluba, preuzeo je dugove iz prethodnog perioda da može nornalno da startuje uz stabilno finansiranje sa novim mladim ljudima, stručnim štabom, ali i vernom publikom, koja je itekako zaslužna za dobre rezultate fudbalera. Novi Pazar je prepoznat kao grad sporta, a pre svega i grad fudbala, siguran sam da će u narednom periodu ovaj tim i rukovodstvo kluba sve dati da uđemo u superligu“, dodao je Nihat Biševac.

Usluge sportskih terena na Hadžetu koriste brojni sportski klubovi iz Novog Pazara, a pre svega fudbalski kolektivi. Neki iskusni asovi tu bi mogli da dobiju i adekvatne naslednike.

Atletski stadion na Hadžetu je postalo omiljeno mesto Novopazaraca, pa osim sportista, ovo mesto posećuju i svi građani, koji se ovde rekreiraju, a najmlađi uživaju na novoizgrađenom igralištu.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Predstavljena nova pojačanja FK Novi Pazar...

Odeljenje za informisamje grada Novog Pazara- Jasmina Kruševljanin Bonđuković i Senad Senko Župljanin

http://İBALKAN.NET

UHAPŠEN LAŽNI POLICAJAC U NOVOM PAZARU!

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, Read more

MAGISTRALA SMRTI U NOVOM PAZARU

Žitelji Ulice Save Kovačevića bore se za trotoar. I ne Read more

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM PAZARU

Jutros negdje oko 10h u ulici Save Kovačevića došlo je Read more

UHAPŠEN NAPADAČ NA DOKTORA IZ NOVOG PAZARA

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova efikasno su reagovali Read more

Komentariši