IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. avgust 2021. godine

Ovan ne očajava, prilika za Bika, Blizanci dekoncentrisani, Rak promjenjivog raspoloženja, Lav zahtjevan, Djevica ulaže entuzijazam, Vaga otvorena, besparica za Škorpiju, Strijelac kasni, Jarac napreduje, Vodolija bez finiša, Ribe primjećena. Ovo je dnevni horoskop za 30. avgust 2021. godine.

OVAN

Očekuje vas generalno stabilna situacija na poslovnom polju. Znate dobro na čemu ste. Emotivno ste nezadovoljni u ovom periodu i nije vam lako da priznate greške koje ste i sami pravili. Ne jedite hranu nepoznatog porijekla.

BIK

Današnji dan vam može donijeti neke prepreke i probleme na polju posla. Velike kočnice su pred vama. Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste dočekali da vam se voljena osoba otvori i pokaže osjećanja. Vrtoglavica.

BLIZANCI

Vrijeme je da konačno pokažete svoje sposobnosti i da se posvetite ostvarenju svojih ambicija. Ako ste u braku, voljena osoba vam nije dovoljno posvećena i polako vam dolazi zahlađenje odnosa. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

RAK

Moguće je da vam ne prija atmosfera koja vlada u poslovnom okruženju i da sve češće razmišljate o odlasku sa posla. Razočarani ste u vašeg partnera. Čini vam se da nije iskren. Psihosomatski problemi.

LAV

Povoljan je dan za promjene kada je u pitanju posao. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke probleme. Moguće je da vam nije lako da budete sasvim iskreni prema voljenoj osobi. Kičma vam je slaba tačka.

Čitaj još:   Danas 13 umrlih, testirano pola miliona ljudi, 90 % popunjenost bolnica... (foto + video)

DJEVICA

Posle dužeg vremena biste mogli da dođete do zadovoljavajuće poslovne situacije. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Vaš odnos se polako mijenja na bolje. Postajete prisniji. Povedite računa o krvnom pritisku.

VAGA

Potrudite se da budete posvećeni svom poslovnom planu i svojim ciljevima ako želite da ih zaista i ostvarite. Voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas i da je spremna za brak. Izbjegavajte naprezanje.

ŠKORPIJA

Nemate dovoljno strpljenja pa impulsivno reagujete u situacijama koje bi mogle značajno da vam oštete poslovnu reputaciju. Iako između vas i voljene osobe dolazi do udaljavanja, to možete da rešite. Alergije.

STRIJELAC

Bićete pod velikim stresom jer niste u mogućnost da sve svoje poslovne planove sprovedete u djelo. Moguće je da ćete imati manje trzavice sa osobom do koje vam je stalo. Pokažite malo više strpljenja. Zdravlje vam je promjenljivo.

JARAC

Možete da očekujete srećne okolnosti na polju posla. Pred vama je jako povoljan period za ostvarenje uspjeha. Odnos sa partnerom vam nije dovoljno dobar i razmišljate o prekidu. Malaksalost vas prati.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas period velikog uspjeha. Pred vama su srećne okolnosti. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude nestabilan. Komunikacija vam nije dovoljno iskrena. Osjetljiva bešika.

Čitaj još:   OPREZ, SVI KOJI KUHAJU PIRINAČ,NA OVAJ NAČIN,NE ZNAJU DA MOGU DA OBOLE: Prestanite na vrijeme ili rizikujete VAŠE ZDRAVLJE!

RIBE

Posvetite se malo više svom poslu ako želite da ostvarite bolje rezultate. Mnogo toga zavisi samo od vas. Moguće je da ćete uživati u pozitivnoj atmosferi sa voljenom osobom. Sudbina vam je naklonjena. Respiratorne infekcije.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija Read more

VIC DANA: Zoran Milanović u banci… (foto)

 "Dobar dan. Molim vas, možete li mi unovčiti ovaj ček?"  Read more

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan Read more