IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE NAPETIJE NA GRANICI Vučić PRIJETI Kosovu i NATO- u: ”IMATE 24 sata”… (foto i video)

Nakon kosovske zabrane srpskih registarskih oznaka za vozila koja ulaze na Kosovo, na što su kosovski Srbi reagirali blokadom graničnih prijelaza, srpski predsjednik Aleksandar Vučić uputio je prijetnje jao i ultimatume Prištini i NATO- u…

“Čekat ćemo NATO da reagira, a ako to ne napravi u roku od 24 sata, Srbija će reagirati jer neće dozvoliti pogrom Srba na Kosovu i Metohiji”, poručio je Vučić u nedjelju navečer.

Dodao je da je ovaj ultimatum već prenio generalnom tajniku NATO-a Jensu Stoltenbergu  ida je vojska Srbije podigla borbenu spremnost, ali da zasad još uvijek nije ušla na teritorij Kosova i Metohije.

U nastavku je rekao: “Srbija nije ušla na teritorij Kosova i Metohije, ne zato što je ne smatramo svojom, već zato što Kumanovskim sporazumom nemamo pravo na to. Rekli smo nedvosmisleno da s našim trupama nećemo ulaziti i ne želimo ugroziti mir ni na koji način. Čekat ćemo vas, NATO, 24 sata da reagira. Tek ako se nakon toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagirati i neće dozvoliti reprizu 1995. i 2004. godine”, zaključio je Vučić, aludirajući na masovne progone Srba s Kosova tih godina, a onda dodao da vjeruje da ga je NATO dobro razumio.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Bokserska revija u nedelju 21. oktobra u sportskom centru Pendik...

izvor: direktno.hr

MILO Đukanović: U ovim teškim trenucima zajedno smo sa prijateljskim narodom Kosova…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća predsjednici Kosova Vjosi Osmani povodom Read more

Posle svega, TREBA LI KOSOVO DA PRIZNA SRBIJU!!!???

„Arnaute je nemoguće suzbiti samo postupnom kolonizacijom… Jedini način i Read more