IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO KO JE ODGOVORIO Krivokapiću: Oglasio se iz Demokratske partije socijalista… (foto, video)

“Da vas pustimo da državu pretvorite u loš rijaliti program- neće moći premijeru”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29.09.2021… 09. 49…EVO KO JE ODGOVORIO Krivokapiću: Oglasio se iz Demokratske partije socijalista… (foto, video)

Premijer Zdravko Krivokapić izjavio da najavljene mjere ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, služe za ponos Vladi na čijem je čelu, te poručio svima kojima su lični i partijski interesi iznad Crne Gore, da puste aktere Vlade da rade, oglasio se generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović…

Podsjetimo, Krivokapić je danas putem Tvitera saopštio da Spajićeve mjere služe na čast Vladi, pozvao da ih puste da rade…

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović, je poručio da neće dozvoliti da Crna Gora postane loš reality program, pod rukovodstvom premijera Krivokapića.

“Da Vas pustimo da do kraja urušavate sekularnu i građansku državu? Da Vas pustimo da pravite cirkus od institucije u kojoj sjedite i od čitave države? Da Vas pustimo da, u doba kada desetine građana dnevno umiru, na svaki način pokazujete da vas je baš briga za epidemiju? Da Vas pustimo da širite neistine o molotovljevom koktelu”, napisao je Bogdanović.

Čitaj još:   Srbin uhapšen po potjernici na frankfurtskom aerodromu... (foto)

Bogdanović je istakao da neće dozvoliti tretman koji aktuelna većina sprovodi nad crnogorskim građanima.

“Da Vas pustimo da imenovanjem nacističkih kadrova unižavate institucije i građane Crne Gore? Da Vas pustimo da građane ove države nazivate teroristima i kriminalcima? Da Vas pustimo da radite nezakonito, a da sjednice skupštinskih odbora, zahvaljujući Vašim saradnicima, postaju zabava za mase”, pita Bogdanović.

Pa dodaje sljedeće:

“Da Vas pustimo da državu pretvarate u loš reality program? Nećemo vas pustiti premijeru Krivokapiću”, objavio je Bogdanović na Twitter- u.

Čitaj još:   Novi detalji o teroristi sa Zelanda: Iznajmio auto u Austriji,obilazio ove gradove

Izvor Kodex.me

VIC DANA: Mujo na partiji pokera… (foto)

Šta se dogodi kad Mujo na partiji pokera s jaranima Read more

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more