IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TETOVAŽE KOJE PODSTIČU NA FAŠIZAM“: Vranješu poručeno da ČETNICIMA nije mjesto u Evropi… (foto)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ ne prestaje da ulazi u problematične situacije

Naime, štoper AEK- a našao u problemima zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, koja je zasmetala disciplincima UEFA.

Evropska kuća fudbala optužila je Vranješa za neetičko ponašanje, zbog „otkrivene kontroverzne tetovaže“ na utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija protiv mostarskog Veleža.

UEFA je poručila Srbinu da neće moći da nastupa u evropskim utakmicama ukoliko ne pokrije tetovažu Vojvode Đujića koja mu se nalazi na desnoj ruci.

Podsjećanja radi, Vranješ je već neko vrijeme jedan od „nestašnijih“ momaka u svijetu fudbalu, upravo zbog njegovog ponašanja van terena, dok su sada zbog njegovih odluka i činova morali da reaguju i iz UEFA, gdje su ga optužili da je igrao sa motivima koji podstiču na fašizam.

Nekadašnji reprezentativac BiH, kojeg je mjesta u nacionalnoj selekciji koštala upravo tetovaža sa likom Momčila Đujića, protiv Veleža je igrao u revanšu na stadionu u Atini, gdje je mostarski klub napravio senzaciju i poslije penala eliminisao favorizovanog rivala iz daljeg takmičenja.

Čitaj još:   OD SRIJEDE: Na čelu Doma naroda BiH Špirić, Čović i Izetbegović...

Lik koji mu se nalazi na ruci je poznati vojvoda, koji je u javnosti odjekivao pod nadimkom „Krvavi pop iz Strmice“. Krajem 1942. i početkom 1943. godine je sa četnicima ordinirao po brojnim selima, a kod Knina je formirao i logor.

izvor: portalluca.me

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU! Policija pronašla veću količinu droge…

NOVI PAZAR– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaplijenili Read more

ERVIN Ibrahimović ponovo zadržan na granici sa Srbijom… (foto)

Predsjednik Bošnjačke stranke i poslanik u Skupštini Crne Gore Ervin Read more