IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bjelopoljac osumnjičen da je oteo i prodao maloljetnicu iz PLJEVALJA za 500 eura…

Službenici Uprave policije u Pljevljima su rasvijetlili nestanak maloljetne ženske osobe i utvrdili da je ona bila oteta i prodata za određenu sumu novca radi sklapanja nedozvoljneog braka.

Osumnjičeni je lociran i lišen slobode zbog krivičnih djela otmica i trgovina ljudima.

Pljevljskoj policiji je 20. septembra prijavljeno od strane Centra za socijalni rad da su dva lica prijavila nestanak maloljetne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima.

Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloljetne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M.V. (26) iz Bijelog Polja nanio oštećenoj više udaraca u predjelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gdje je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura radu sklapanja nedozvoljenog braka.

To lice je maloljetnicu držalo zatvorenu jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija on je 29. septembra dozvolio joj je da napusti tu kuću.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Nema dokaza za tvrdnje da je HARIS Đurđević „BATINAŠ“

M.V. je lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je isti izvršio navedena krivična djela a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umješanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice.     

izvor: PVportal.me

PLJEVLJA: Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice… (foto)

Pljevaljska policija uhapisla je bezbjednosno interesantnu osobu G.P. (38) zbog Read more

PLJEVLJA- Ivan KRVAVAC OSUĐEN NA TRI MJESECA ZATVORA: Muslimanima prijetio ”selite se TURCI, ovo će vam biti nova SREBRENICA”

Pljevljak Ivan Krvavac koji se, dan nakon parlamentarnih izbora u Read more

Čitaj još:   POZNATI PLJEVLJAK: Izudin Bajrović, glumac i direktor, o angažmanima, projektima, sinu, samom sebi… (foto i video)