IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Mi smo kćerke, sestre, majke, žene, mi smo temelj svakog društva!(foto, video)

“STOP nasilju nad ženama”: DRAGINJA Vuksanović- Stanković podržala je proteste i poručila da je potrebna izmjena zakona, kako bi nasilnici dobijali maksimalne kazne…

PODGORICA: Crna Gora, Hronika, vijesti, utorak, 05.10. 2021… 00. 37… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Mi smo kćerke, sestre, majke, žene, mi smo temelj svakog društva!(foto, video)

Mi smo kćerke, sestre, majke, žene, mi smo temelj svakog društva. Muškarci svoje komplekse, isfrustriranost i nemoć da liječe u ustanovama predviđenim za tu vrstu pružanja pomoći,poručila je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković. 

DRAGINJA Vuksanović- Stanković podržala je proteste u Tuzima i poručila da je potrebna izmjena zakona, kako bi nasilnici dobijali maksimalne kazne. 

“Podrška svim ženama i našim majkama u Tuzima. Stop, konačno STOP nasilju nad ženama. Hitne izmjene KZ-a kako bi se nasilnici kaznili maksimalnim kaznama za ovako teška djela i drugim vidom kažnjavanja za svako psihičko i fizičko zlostavljanje”, napisala je Vuksanović-Stanković na Tviteru…

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: "Danas je jako ugrožen crnogorski nacionalni i kulturni identitet"... (foto i video)

izvor analitika.me

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Skandal u Institutu za ljekove neće proći bez krivične odgovornosti… (foto i video)

Imamo saznanja da je premijer iz Tokija kontaktirao ministarku i Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Skandal u Institutu za ljekove neće proći bez krivične odgovornosti... (foto i video)
DRAGINJA Vuksanović- Stanković: U Beogradu su prema meni postupali kao prema kriminalcu… (foto)

Poslanica SDP- a Draginja Vuksanović- Stanković na konfereciji za novinare Read more