IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKO JE OVIH DANA BITI VELIKOSRBIN: Članovi ultradesničarskog pokreta “Levijatan” krenuli na KOSOVO PA VRAĆENI.. (VIDEO)

Pavle Bihali ispred ultradesničarskog pokreta Levijatan postavio je na društvene mreže snimak u kome je obavijestio pratioce da se uputio na Kosovo, ali je vraćen jer su mu na graničnom prelazu Brnjak tražili PCR test.

Na sjever pokrajine Kosovo i Metohija se može preći samo pješke. Sve je i dalje blokirano. I jedno upozorenje za ljude koji će se osmjeliti i skinuti svoje tange i krenuti dole jeste da na prelazu Brnjak, mi smo vraćeni, traženi su PCR testovi. Dakle, bez toga nema šanse ni da priđete – rekao je Bihali na snimku, prenosi Blic.

Bihali i drugi članovi pokreta Levijatan uputili su se na Kosovo nakon jučerašnjih nemira i zategnute situacije između kosovske policije i srpskog stanovništva kada je više od ljudi ranjeno iz vatrenog oružja.

Čitaj još:   UŽAS U RS-u: Uhapsili babu, seksualno iskorištavala maloljetne unuke...

Pripadnici ovog pokreta poznati su i po svojim ekstremno desničarskim stavovima. Tako su prije nekoliko dana u Beogradu dali podršku, odnosno fizičku zaštitu, skupljanju potpisa za pomilovanje Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo Zorana Đinđića pokrenuto od strane aktivista fondacije “Kapetan Dragan” iza koje stoji osuđeni ratni zločinac Dragan Vasiljković.

izvor: blic.rs

SKANDAL: Evo kako VUČIĆ bez SRAMA nagrađuje svoje RATNE ZLOČINCE

Osuđeni ratni zločinac zvan Kapetan Dragan traži u središtu Beograda pomilovanje za Read more

ČEDOMIR Jovanović: RATA MOŽE DA BUDE- NE DODIKOV VEĆ PUTINOV… (video)

Dodik nema samo hir, već jasan projekat – demontaža svega Read more