IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆU,JESI LI POBIJEDIO KORONU RAKI(IC)OM?

Najbolja terapija za lečenje koronavirusa za predsednika Aleksandra Vučića u februaru 2020. godine bila je jedna rakijica, a zatim prema rečima doktora Nestorovića kratak šoping u Milanu, jer ovo je ipak bio “najsmešniji virus u istoriji čovečanstva koji postoji na Fejsbuku”. Danas, gotovo dve godine od početka pandemije, situacija nije nimalo smešna.

Pošto je predsednik vrsni poznavalac i ljubitelj ovog pića, Srpska napredna stranka nije propustila priliku ni da proizvede rakiju sa imenima predsednika Vučića i njegovog brata Andreja. No, da li Vučić i dalje pije jednu čašicu dnevno i rakiju proizvodi više nije ni bitno.

U Srbiji svakoga dana od posledica koronavirusa, prema zvaničnim podacima, umre preko 50 ljudi. Naša zemlja je prema broju novozaraženih i preminulih od koronavirusa lider u Evropi, a epidemiološka situacija svakim danom je sve gora i gora. 

Čitaj još:   Vučić ODBIO prijedlog EU da podrži teritorijalni INTEGRITET UKRAJINE

Mera Kriznog štaba sa kovid propusnicama od 22 sata slična je predsednikovoj preporuci o čašici alkohola, jer virus za nadležne izgleda pre večeri ne postoji. Iako stručnjaci upozoravaju da je ova mera blago rečeno smešna i da nam trebaju ozbiljnije, vlast ćuti i posmatra, a predsednik i dalje održava jutarnju rutinu.

Njegov savet će verovatno u praksi primeniti i danas na slavi SNS-a, te bi i sam predsednik sa svojim podanicima mogao da nategne jednu.

Živeli!

izvor: direktno.rs

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more