IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODRHTAVA TLO: Novak Đoković ISKRENO O VAKCINACIJI! (foto, video)

Novak Đoković govorio je o iskreno na temu o vakcinaciji čime je stavio tačku na Australijan open…

MELNURN: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01.11. 2021… 06: 46…  PODRHTAVA TLO: Novak Đoković ISKRENO O VAKCINACIJI! (foto, video)

Uzbuđen sam što sam se vratio. Bila je ovo naporna i iscrpljujuća sezona. Mentalno je bilo teško. Drago mi je što sam se vratio, naporno sam trenirao proteklih nedelja. Mogu da odigram dobro i daleko da doguram. Opasno po mene bi moglo da bude to što nisam dugo igrao – kaže Novak Đoković

Mnogo se priča o Australijan openu, na kom možda ne bi mogao da igra ako se ne vakciniše.

– Odlučiću kada vidim šta će biti konačna odluka Teniskog saveza Australije. Do tada, ne želim da pričam o tome. Kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti- jasan je prvi teniser sveta.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Crna Gora je u institucionalnoj truleži, neophodni hitni izbori... (foto, video)

O ciljevima za kraj sezone.

– Cilj je da ostanem prvi na kraju godine i da odigram dobro sa reprezentacijom na Dejvis kupu- rekao je Đoković.

Govorio je i o US Openu.

Naučio sam da se nosim sa porazima. To je prilika da naučite da napredujete. Poraz od Medvedeva stigao je i u najgorem i u najboljem trenutku istovremeno. Drago mi je što sam imao podršku publike, koju inače nisam imao. Ono što sam doživeo tamo je bilo posebno. Nisam to očekivao. Veoma sam zahvalan, bilo je drugačije nego u poslednjih 15 godina. Tog dana sam ostvario pobedu sa publikom. Važno je bilo za moje emocije. Nadam se da ću takvu energiju iskoristiti u Parizu- rekao je Novak Đoković, a prenosi iBalkan.net

Čitaj još:   DETALJI Terorističkog napada u Ankari: Ranjeni policajci van životne opasnosti, teroristi prije napada ubili čovjeka i ukrali mu auto... (foto, video)

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more