IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Komšija o MURATU P. krvniku iz TUTINA koji je ubio Maju- ”SVE NAS JE OBRUKAO, ČUDAK, BOLJE DA JE IZGUBIO GLAVU NEGO ŠTO JE OVO URADIO”

Predsjednik MZ Draga kod Tutuna Mušina Tahir progovorio je o zvjerskom činu mještanina Murata P. (55) za kojim policija traga zbog ubistva Maje Odalović iz okoline Kraljeva koja je rodom sa Kosova.

– Zatečen sam kao čovjek i kao mještanin sela Draga viješću od juče. Strašna je vijest da je Murat uradio takvu stvar i da je zločinac. Bolje bih podnio da sam čuo da se satro negde ili kako god izgubio glavu i život nego što je to uradio. Cijelo selo je u šoku i treba da plati za zločin. Obrukao je sve nas, a ne samo svoju porodicu – kaže Tahir.

O Muratu prvi čovjek u selu kaže da je čudak i da je nestalan, pa i da nisu imali česte kontakte, ali njegovog sina hvali.

– Čudnovat je to čovjek i nikad mu se ne zna gde je. Živio je i u Njemačkoj, a ima sina iz prvog braka koji je dobar momak. Žao mi njega što će da nosi teret takvog oca – ispričao je Tahir vidno razočaran.

Čitaj još:   LONDON: Blokiran najveći aerodrom HITROUA, ponovo uspostavljeni letovi poslije prekida zbog drona!(video)

Za Muratom policija intezivno traga, a pronašla je brojne dokaze protiv njega. Njegov auto marke golf 4 se trenutno vještači, a izvor iz istrage otkriva da je u kolima pronadjena krv za koju se sumnja da je Majina.

Sumnja se da je Murat pobjegao u brda iznad Tutina i Novog Pazara ili na Kosovo pošto je Maju usmrtio hicem iz pištolja u glavu usljed neraščišćenih emotivnih odnosa i njeno tijelo potom bacio kod mjesta Ribarići u kanjon rijeke Ibar.

izvor: republika.rs

UŽAS u kanjonu MORAČE: Poginula NOVOPAZARKA S.Z.- dvije osobe povrijeđene

Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj Read more