IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL OBJAVA Bube Korelija: Pokazao kako tretira žene… (foto, video)

Koreli je na Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj se vidi kako poziva osobu koja mu je u imeniku upisana kao „deep throat queen“ (kraljica dubokog grla)…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 18.11.2021… 00,32… SKANDAL OBJAVA Bube Korelija: Pokazao kako tretira žene… (foto, video)

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, putem Instagrama je ponizio jednu ženu iz svog života, a ubrzo su usledili osuđujući komentari na njegov račun...

Ovo je samo jedan u nizu skandala poznatog repera, a ovog puta je pokazao na koji način tretira ženske osobe iz svog okruženja.

Mizogini način ophođenja prema ženama kojem je Koreli sklon naišao je na osudu njegovih pratilaca, a ubrzo su krenule i šale na njegov račun.

Čitaj još:   VUČIĆ I SKANDAL NA ZLATIBORU: Djeca u uniformama- to nije Srbija budućnosti...

Mnogi su podsetili na nemili događaj kada je reper slučajno objavio fotografiju svog polnog organa i pokazao da nema na šta da bude ponosan.

Prije samo nekoliko dana Koreli je javno potkačio i Saru Jo, istakavši da nije siguran da je ona muzička „veličina“. Pevačica se ubrzo oglasila i objavila video u kojem je ismijala repera i veličinu njegovo polnog organa….

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more