IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Isak ŠABANOVIĆ: Mnogo sam muke zadao porodici… (foto, video)

“Mnogo sam im muke zadao, ali da nije bilo njih ne bih se bavio ovim poslom. Naravno, nisu bili za to da ja budem pjevač, otac mi je muzičar, a Alen i majka su folkloraši stari”, rekao je pa objasnio ko mu je davao najviše kritika u…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 24.11.2021, 08: 52… Isak ŠABANOVIĆ: Mnogo sam muke zadao porodici… (foto, video)

“Najviše kritika mi je davao otac. Dok sam vježbao u drugoj sobi samo čujem kako govori da ne valja, i posle ko zna kojeg puta otvori vrata i samo kaže “Eeee” i samo zatvori. Uf, gađao bih ga nečim”, rekao je on kroz osmijeh Isak.

U razgovoru za medije Isak je ispričao kako iako brat i majka nisu muzičari često su bili njegova publika.

¨Pa ne vjerujem baš da su uvijek imali volje da me slušaju ni vremena ali ja sam najmlađi mezimac što bi rekli pa onda me nisu odbijali nikad hahhahaha¨ 

Najavio je prethodno da sprema dvije pjesme i spot a onda je izašla informacija kako je glas pozajmio jednom crtanom liku:

Čitaj još:   NESRETNI AUSTRIJANAC Nazvao Hrvatsku "sranjem": Bio na jahti koja je planula kod Biograd... (foto)

¨Joooj vrijedan sam bio ovih dana što za nas u CG nije karakteristično, hahhah jeste spremam dvije pjesme i spotove ali to još uvijek nije gotovo, radim da bude kvalitetno i da se svidi mojoj publici koliko god da sam nestrpljiv kvalitet je nešto čemu težim.¨ zaključio je Isak za Kodex i dodao:

Aaa da imao sam priliku da pozajmim glas jednom crtanom liku, nijesam znao da će tako brzo izaći trejler za animirani film pa nisam ništa ni govorio, jedva čekam da izađem, nestrpljiv sam jer to je definitivno nešto skroz novo za mene, ostvario sam još jedan dječački san, bio sam superjunak bar na kratko-zaključio je Isak kroz smijeh.

izvor Kodex.me

RADUJE SE CRNA GORA: Isak Šabanović, objavio novu pjesmu “PRVO JUTRO”, poslušajte… (foto i video)

 Isak Šabanović objavio je svoju novu pjesmu, ˝Prvo jutro˝... BEOGRAD: Read more

Čitaj još:   OTKRIVENA Najstrože čuvana tajna SFRJ: U slučaju nuklearnog napada na Jugoslaviju, TITO BI SE KRIO U "ISTANBULU"!(foto i video)
Dnevni horoskop za 28. novembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more