IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Isak ŠABANOVIĆ: Mnogo sam muke zadao porodici… (foto, video)

“Mnogo sam im muke zadao, ali da nije bilo njih ne bih se bavio ovim poslom. Naravno, nisu bili za to da ja budem pjevač, otac mi je muzičar, a Alen i majka su folkloraši stari”, rekao je pa objasnio ko mu je davao najviše kritika u…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 24.11.2021, 08: 52… Isak ŠABANOVIĆ: Mnogo sam muke zadao porodici… (foto, video)

“Najviše kritika mi je davao otac. Dok sam vježbao u drugoj sobi samo čujem kako govori da ne valja, i posle ko zna kojeg puta otvori vrata i samo kaže “Eeee” i samo zatvori. Uf, gađao bih ga nečim”, rekao je on kroz osmijeh Isak.

U razgovoru za medije Isak je ispričao kako iako brat i majka nisu muzičari često su bili njegova publika.

¨Pa ne vjerujem baš da su uvijek imali volje da me slušaju ni vremena ali ja sam najmlađi mezimac što bi rekli pa onda me nisu odbijali nikad hahhahaha¨ 

Čitaj još:   Šta ne biste trebali raditi nakon što dobijete vakcinu protiv COVID- 19... (foto i video)

Najavio je prethodno da sprema dvije pjesme i spot a onda je izašla informacija kako je glas pozajmio jednom crtanom liku:

¨Joooj vrijedan sam bio ovih dana što za nas u CG nije karakteristično, hahhah jeste spremam dvije pjesme i spotove ali to još uvijek nije gotovo, radim da bude kvalitetno i da se svidi mojoj publici koliko god da sam nestrpljiv kvalitet je nešto čemu težim.¨ zaključio je Isak za Kodex i dodao:

Aaa da imao sam priliku da pozajmim glas jednom crtanom liku, nijesam znao da će tako brzo izaći trejler za animirani film pa nisam ništa ni govorio, jedva čekam da izađem, nestrpljiv sam jer to je definitivno nešto skroz novo za mene, ostvario sam još jedan dječački san, bio sam superjunak bar na kratko-zaključio je Isak kroz smijeh.

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more