IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DVA OSMIJEHA SVE GOVORE: Papa primio ZLATANA i nasmijao ga u samo jednoj rečenici… (foto, video)

NAŠ Zlatan je Papi poklonio i svoj dres Milana s brojem 11…

VATIKAN: Svijet, Sport, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 15.12. 2021… 00: 32… DVA OSMIJEHA SVE GOVORE: Papa primio ZLATANA i nasmijao ga u samo jednoj rečenici… (foto, video)

Internacionalac Milana Zlatan Ibrahimović primljen je u Vatikanu gdje se družio s papom Franjom, a tom prilikom poklonio mu je dres Milana zajedno s njegovom novom knjigom “Adrenalina”.

Bio je to srdačan susret, uz mnoštvo fotografija, osmijeha i razmjenu predbožićnih darova.

Papa Franjo i Zlatan su kratko razgovarali, a prema pisanju italijanskih medija as bh. korijena je prvi probio led, uzvrativši lijepim riječima Papi koji mu je zahvalio na posjetu.

“Donio sam vam nešto i htio sam vam to dati lično”, kazao je IBRA ZLATAN Ibrahimović, potom uzeo i poklonio mu knjigu “Adrenalina”, koju je napisao Luigi Garlando, a koja govori o Zlatanovih 40 godina života...

“Ovo je dio moje priče, sadrži opis mog života i malu poruku”, dodao je Ibra, na što mu je papa odgovorio da će je rado pročitati.

Čitaj još:   BRANKO Radulović: Od ANDRIJE Mandića sam očekivao više, inicijativa opozicije opravdana... (foto, video)

Zlatan je Papi Franji još poklonio i svoj dres Milana s brojem 11, kazavši mu u svom stilu:

“Sviđa li vam se Milan? U ovome dresu izvodim čaroliju na terenu…”, rekao je ZLATAN Ibrahimović, nasmijavši papu, koji se na kraju još jednom zahvalio IBRI na “tako ličnom” poklonu

IZVOR AGENCIJE

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more