IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Umjesto budžeta Ministru finansija bitnija TV emisija… (foto)

Draginja Vuksanović- Stanković povodom odsustva ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića sa sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj se raspravljalo o budžetu za 2022…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, petak, 24.12.2021… 10: 32… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Umjesto budžeta Ministru finansija bitnija TV emisija… (foto)

Ministru finansija umjesto rasprave o budžetu i ponuđenom zaduženju od 1.4 milijarde eura važnija tv emisija, kazala je poslanica Socijaldemorkatske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković povodom odsustva ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića sa sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj se raspravljalo o budžetu za 2022. godinu…

“Autoritet Skupštine večeras je doveden na najnižu granicu. Ministru finansija umjesto rasprave o budžetu i ponuđenom zaduženju od 1.4 milijarde eura važnija tv emisija, a predsjednik Skupštine ga pravda da je “pošao da ruča””, napisala je poslanica SDP.

Čitaj još:   Imunolog iz Njemačke: Prvo testirati i vakcinisati one s najviše kontakata, to smanjuje pandemiju... (foto i video)

Ni najveći pesimisti nijesu od ove “osvježene” vlasti, kaže Vuksanović Stanković, mogli očekivati ovoliko “bajatosti i bahatosti”.

“Ali, svemu dođe vakat … pa će i ovim “ekspertima””, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter- u…

izvor Kodex.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   POSLE STRAVIČNOG MASAKRA: JEDNA ŠKOLA U BEOGRADU DONIJELA RIGOROZNE MJERE- Nastavnici će moći da pretresaju torbe učenika?
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more