IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Umjesto budžeta Ministru finansija bitnija TV emisija… (foto)

Draginja Vuksanović- Stanković povodom odsustva ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića sa sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj se raspravljalo o budžetu za 2022…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, petak, 24.12.2021… 10: 32… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Umjesto budžeta Ministru finansija bitnija TV emisija… (foto)

Ministru finansija umjesto rasprave o budžetu i ponuđenom zaduženju od 1.4 milijarde eura važnija tv emisija, kazala je poslanica Socijaldemorkatske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković povodom odsustva ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića sa sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj se raspravljalo o budžetu za 2022. godinu…

“Autoritet Skupštine večeras je doveden na najnižu granicu. Ministru finansija umjesto rasprave o budžetu i ponuđenom zaduženju od 1.4 milijarde eura važnija tv emisija, a predsjednik Skupštine ga pravda da je “pošao da ruča””, napisala je poslanica SDP.

Čitaj još:   SRBIN PUCAO NA POLICIJU: Jovan Šišljagić (27) uhapšen na Floridi...

Ni najveći pesimisti nijesu od ove “osvježene” vlasti, kaže Vuksanović Stanković, mogli očekivati ovoliko “bajatosti i bahatosti”.

“Ali, svemu dođe vakat … pa će i ovim “ekspertima””, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter- u…

izvor Kodex.me

PLJEVLJA: Protesti uz skandiranje “Dritane, lopove”, najavljeno novo okupljanje… (foto, video)

Okupljeni su skandirali "Dritane, lopove", a zvižducima su ispratili pominjanje Read more