IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUMNJA SE NA POLICIJI: Djevojčica ubijena u garderobi prodavnice… (foto, video)

Istraga traje, policajci izuzimaju sve dostupne videokamere kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo i zašto je policajac pucao na muškarca…

LOS ANĐELES: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 24.12.2021… 12: 32…  SUMNJA SE NA POLICIJI: Djevojčica ubijena u garderobi prodavnice… (foto, video)

Djevojčica od 14 godina ubijena je u kabini za presvlačenje u jednoj prodavnici u Los Anđelesu kada je policija pucala na osumnjičenog napadača, saopštile su vlasti.

Nesreća se dogodila danas kada je metak ispaljen na napadača probio zid kabine i usmrtio tinejdžerku.

Policija je ubila i napadača koji je prema riječima svjedoka napao ženu katancem za bicikl i pretio da će baciti stvari sa sprata prodavnice u prepunom tržnom centru.

Djevojčica (14) ubijena je u trgovini u Los Angelesu,a kako pišu američki mediji, vjerovatno ju je pogodio policijski metak prilikom sukoba s muškarcem koji je napao ženu u trgovini.

Istraga traje, policajci izuzimaju sve dostupne videokamere kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo i zašto je policajac pucao na muškarca.

Čitaj još:   Rasplamsao se požar u Donjoj Jablanici, stigli helikopteri... (foto i video)

Vlasti su saopćile da je u pucnjavi ubijena 14-godišnjakinja, koja se vjerovatno skrivala u garderobi trgovine odjećom te da je metak prošao kroz zid garderobe.

Je li pucnjava bila opravdana, tek se treba utvrditi.

Lokalni mediji javljaju da je jedan muškarac u trgovini počeo bacati stvari s gornjeg sprata, zatim je napao ženu lokotom za bicikl.

Nisu ga uspjeli smiriti ni prodavači ni zaštitari, pa im je u pomoć stigla policija.

Zašto je policajac zapucao, nije jasno.

Lokalna televizija javlja da je došlo do razmjene vatre, ali drugi pištolj u trgovini zasad nije nađen.

S obzirom na raspored garderoba, pretpostavlja se da policajac nije mogao vidjeti da mu se garderoba nalazi na liniji prema poludjelom muškarcu, koji je također ubijen, prenosi usatoday.com.

iBalkan.net/usatoday.com

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Jelena KARLEUŠA O GENOCIDU U SREBRENICI: Počnite da brojite do 8.372 uz svaki izgovoreni broj zamislite da je jedan čovjek pao... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more