IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: DPS izabrao nove članove unutarpartijskih tijela, provokatori međuetničkih sukoba da budu kažnjeni… (foto)

Na danas održanoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista izabrani su novi članovi Izvršnog odbora te partije u Pljevljima kao i Savjet za lokalnu političku strategiju i planiranje…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28.12.2021…13: 22… PLJEVLJA: DPS izabrao nove članove unutarpartijskih tijela, provokatori međuetničkih sukoba da budu kažnjeni… (foto)

“Polazeći od potrebe za reformom naše partije a u skladu sa strateškim opredjeljenjem da gradimo društvo znanja, društvo slobode i društvo građana, imajući u vidu širok i snažan kadrovski potencijal izabrali smo Izvršni odbor u sastavu: predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja Dragiša Sokić, potpredsjednica dr Sabrina Hadžiosmanović, Ajanović Avdo, Alavać Haris, Bajčeta Bojan, Bambur Amer, Beljkaš Radoš, Brahić Amina, Čamdžić Dane, Čavić Goran, Golubović Igor, Gomilanović Dijana, dr Harbić Ermin, Ječmenica Saša, dr Jelić Željko, Krivokapić Jovana, Ostojić Radenko, Rondović Maja, Rondović Veselin, Rubežić Nebojša, Terzić Dragan, Tošić Marko, dr Tursumović Ilhan, Vuković Vidan, Živković Danijel”, saopšteno je iz pljevaljskog DPS- a.

U sastav Savjeta za lokalnu političku strategiju i planiranje izabrani su: predsjednik Gospić Zoran, Alikavazović Sead, Bajčetić Budimir, Bešlić Maida, dr Cvijović Momir, Čengić Mersudin, Ćirlija Sabit, Gačević Duško, Ćurčić Ljubiša, Dragašević Žarko, dr Džarić Radenko, Džuverović Đorđije, Đondović Golub, Gazdić Stjepan, Kriještorac Hamza, Milinković Vlade, Muhović Faik, Šulović Abdulah, Rubežić Nenad, Kovačević Rajko, dr Tabaš Zoran.

“Imajući u vidu sastav izabranog  rukovodstva našeg Opštinskog odbora, sa pravom smatramo da ovi ljudi svojim profesionalnim i ljudskim kvalitetima, u potpunosti mogu odgovoriti ciljevima i zadacima koji su pred njima postavljeni.

Čitaj još:   MASOVNA HAPŠENJA PO SRBIJI: Privedeno oko 150 kriminalaca... (video, foto)

Kao i uvijek do sada beskompromisno opredjeljenje naše partije jeste građanski koncept društva u cjelini.  Insistiramo na društvu u kome će građanske slobode biti neprikosnovene, i prava svakog pojedinca zaštićena. Osuđujemo svaki pokušaj ugrožavanja međuetničkih odnosa, i tražimo reakciju nadležnih. U 21. vijeku želimo društvo u kome se nećemo dijeliti, nego budućim generacijama pružati prilike za sticanjem znanja, što je najvažniji resurs savremenog društva”, saopšteno je.

Iz OO DPS Pljevlja ističu da nikada neće odustati da promovišu i njeguju multietničke i multikulturalne vrijednosti po kojima je poznata ta sredina.

“Osuđujući svako devijantno ponašanje, tražimo kažnjavanje onih koji veličaju bilo koji zločin, jer tako branimo evropsku budućnost naše države i svih naših građana.

Dosadašnji rezultati nam daju za pravo da možemo, ali isto tako predstavljaju i našu obavezu da u narednom periodu moramo još bolje raditi na svim poljima koja znače dobrobit svih naših građana.

Stabilne finansije sa ostvarenjem budžeta i suficitom od preko 4% upravo su rezultat naše dugogodišnje promišljene i strateške politike lokalne uprave, tako da je danas Opština Pljevlja možda i finansijski najjača lokalna uprava na sjeveru Crne Gore. Zato se i možemo pohvaliti izgrađenim ili započetim mnogim projektima koji su, na ponos svih Pljevalja, umnogome promijenili sliku našeg grada.

Čitaj još:   Vozač ”mercedesa” bio pod alkoholom u saobraćajnoj nesreći kod TE Pljevlja...

Infrastruktura na zavidnom nivou, ekonomski prosperitet i društvo svih građana je naš zadatak i mi ćemo ga ispuniti u saradnji sa svim dobronamjernim Pljevljacima.

Stoga, sigurni smo da je dosadašnji odličan rad lokalne uprave najbolja preporuka da nastavimo raditi na unaprijeđenju kvaliteta života i u narednom mandatnom periodu”, zaključuje se u saopštenju.

izvor Kodex.me

PLJEVLJA Uviđaj u toku: Samoubistvo u zgradi opštine… (foto)

U zgradi opštine Pljevlja jutros je samoubistvo izvršio službenik opštine, Read more

Pronađena plantaža marihuane u PLJEVLJIMA, uhapšen državljanin EU iz…

Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ su u Pljevljima, sprovodeći pojačane Read more

PLJEVLJA: Gradiće se nova opšta bolnica

Pljevlja će dobiti novu bolnicu, jer to stanovnici ove sjeverne Read more

PRIPADNICE LJEPŠEG POLA DOMINIRAJU U SKORO SVIM INSTITUCIJAMA U PLJEVLJIMA…

U lokalnoj samoupravi u Pljevljima radi više žena nego muškaraca, Read more