IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: KO POTPIŠE TEMELJNI UGOVOR završiće u zatvoru za VELEIZDAJU CRNE GORE

Istorija i pravosuđe nijesu zaboravili i oprostili ni Kvislingu, ni Petenu, ni Draži Mihailoviću…pa neka se ovaj kolaborantski režim u Crnoj Gori makar zamisli za posljedice svog djelovanja protiv Crne Gore, kazala je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagujući na izjavu vladike Irineja Bačkog.

Reakcija poslanice SDP uslijedila je nakon što je vladika kazao da “SPC neće potpisati Temeljni ugovor sa Vladom Crne Gore dok je premijer Zdravko Krivokapić na njenom čelu”.

“Naravno da neće, jer ko ga potpiše završiće u zatvoru za veleizdaju Crne Gore i nacionalnih interesa”, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter- u.

Istorija i pravosuđe nijesu zaboravili i oprostili ni Kvislingu, ni Petenu, ni Draži Mihailoviću…pa neka se ovaj kolaborantski režim u Crnoj Gori makar zamisli za posljedice svog djelovanja protiv Crne Gore.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Veće ZLO od politike koju sprovodi BRATIĆ u obrazovnom sistemu nije bilo od 1918. god... (foto, video)

izvor: CdM.me

MIODRAG Živković: ON JE PODLAC, LICEMJER, LAŽOV…

Njegovo licemjerje se posebno ogleda u činjenici da je čitavo Read more

EKSKLUZIVNO: Nacrt posljednje verzije TEMELJNOG UGOVORA

Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici usvojila informaciju i Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Koje licemjerje, prije koji dan DRITAN Abazović je vrištao sa bine- DAJTE IZBORE a danas…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković prokomentarisala je različite stavove koji Read more

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Prvi smrtni slučaj od posljedica zaraze koronavirusom u BiH... (foto)