IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL ISPRED SKUPŠTINE: Marija Šerifović “razvukla” transparent u… (foto, video)

Marija se pred svima koji su se našli ispred Skupštine, pojavila obućena u crno, poručila je kako je srećna što je dobila priliku da nastupa nakon pauze od 20 mjeseci zbog korona virusa, a očigledno se i publika uželela nje jer su u nekoliko navrata skandirali njeno ime…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota 01.12.2022…17: 52… SKANDAL ISPRED SKUPŠTINE: Marija Šerifović “razvukla” transparent u… (foto, video)

Tokom koncerta koji je sinoć ispred Skupštine održala Marija Šerifović pružila je podršku LGBT populaciji jasnom porukom koja je bila ispisana na velikom ekranu koji se nalazio iza nje: “Ljubav je zakon”.

Marija se pred Beograđanima i svima koji su se našli ispred Skupštine, pojavila obućena u crno. Poručila je kako je srećna što je dobila priliku da nastupa nakon pauze od 20 mjeseci zbog korona virusa, a očigledno se i publika uželela nje jer su u nekoliko navrata skandirali njeno ime.

Međutim, ovaj nastup ostat će upamćen ne samo po njenoj muzici, već i po tome što je, nakon što je pjevačica izvela posljednju numeru, iza nje, na bini, preko svih leda ekrana bila postavljena dugina zastava sa porukom „ljubav je zakon“, što je bio i slogan ovogodišnjeg Prajda, piše Nova.rs.

Čitaj još:   Vic dana Priča o pametnoj plavuši...

Marijin potez iznenadio je mnoge, a naravno najviše pripadnike LGBT populacije.

“Velika Marija Šerifović je večeras hrabro razvukla #Ljubavjezakon transparent na Skupštini, istoj onoj koja se mjesecima pravi mrtva na sve predloge zakona o istopolnim zajednicama. Nova godina je prilika da sve ljude tretiramo podjednako. Donesite zakon”, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

No, zbog ovog Marijinog poteza putem društvenih mreža oglasio se i političar Boško Obradović i osudio Marijin potez, koji je okarakterisao kao “promociju homoseksualizma”.

“Beograd, srpska prestonica, ponovo je sinoć osramoćen antimuzičkim nastupom Jelene Karleuše i promocijom homoseksualizma koji se podvaljuje mladima na dočeku fiskalne Nove godine, a to sve prenosi TV sa nacionalnom frekvencijom. Zli Vesić je ponovo ponizio naš Beograd i Srbiju”.

izvor Nova.rs

SKANDAL: Vučić OPOZVAO AMBASADORA koji je UMRO 2017. godine

Aktuelna vlast poznata je po tome da nerijetko povlači poteze Read more

VIC DANA Mujo i anketa… (foto)

Šta se dogodi kad Muja zaustave anketari na cesti i Read more