IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Da li je AIDA spin DŽOKER VUČIĆA kako se ne bi pričalo o SKANDALU U PRIBOJU?

Aktivistkinja Aida Ćorović objavila je na društvenim mrežama da je danas napadnuta, drugi put u posljednjih pet dana, na ulici od strane huligana koji čuvaju mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.

“Prije pet dana su mene i snimatelja Delimira koji radi za RTL News Netherlands, dva huligana ispolivali Fantom“, napisala je ona na svom Facebook nalogu, dodajući da je napad propraćen uvredama na njen račun.

“Pratio me je od novinskog kioska i kad sam skrenula u svoju ulicu, polio me je flašom koka-kole i sve snimao telefonom”, dodala je ona.

Prema njenim riječima, oba napada su prijavljena policiji.

“Sumnjam da će se išta desiti, jer je iz aviona vidljivo ko stoji iza tih malih dripaca. Meni je, takođe jasno da su oni glineni golubovi ove vlasti i da će prvi stradati od ruku nalogodavaca koji su im naredili da maltretiraju građane i građanke Vračara i Beograda”, napisala je Ćorović, navodeći da su za ovakve napade “direktno odgovorni ministar unutrašnjih poslova Aleksanadar Vulin i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić”.

Čitaj još:   VUČIĆ ĆE DOBITI NERVNI SLOM: Najavljeno: „Spremite se za ALBANSKO PROLJEĆE, Srbiju sada vode Miloševićevi četnici“!

Dodaje i da ako joj se “bilo šta ozbiljnije desi, oni će biti saučesnici u tome”.

“Takođe se nadam da opozicija i u ovim napadima neće ponovo vidjeti “sitan vez” i rasipanje narodnog bunta, jer je maltretiranje neistomišljenika mnogo dublji i veći problem čije žrtve možemo svi da postanemo”, zaključila je Aida Ćorović na svom Facebook nalogu.

izvor: Radiosarajevo.ba.

NA POMINJANJE NJENOG IMENA, VUČIĆU NIJE DOBRO…

Pod njenim vođstvom, DNA je pokrenula stotine istraga protiv najviših Read more

SKANDAL: Vučić OPOZVAO AMBASADORA koji je UMRO 2017. godine

Aktuelna vlast poznata je po tome da nerijetko povlači poteze Read more