IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U Zagrebu nestao taksista, OTAC ČETVERO DJECE: “PITAM SE GDJE JE PO OVOJ HLADNOĆI, GDJE JEDE, GDJE SPAVA”

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a Hrvatske prije nekoliko dana objavljen je nestanak Dragana Marića (41) iz Zagreba.

Nestanak je prijavljen 5. januara 2022. U trenutku nestanka osoba je bila obučena u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenerke, tamnoplave patike sa zelenim pertlama.

Visok je 170 centimetara. Jače je tjelesne građe, kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

  • U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr – objavljeno je.

Supruga nestalog Dragana objavila je na Facebooku poziv za pomoć.

  • Molim vas za pomoć, ako ga je iko vidio ili ima korisnu informaciju, da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu.
  • Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svijetlo sivih rukava i leđa. Crna trenerka i tamno plave patike zelenih pertli. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju – objavila je na Facebooku Ivana Marić.
  • Policija je našla njegov mobitel, ali njega nisu. Od ponedjeljka do srijede mobitel je bio ugašen jer sam ga pokušala zvati, dok ga oni u srijedu nisu upalili. Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas. Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu – kazala je supruga za 24 sata.
  • U ponedjeljak je otišao s djecom u park i bio tamo dva-tri sata. Kada su se vratili kući, on je pričao s nekim na mobitel i doimao se jako nervozan, rekao je da ide u grad i da će se vratiti. Više ga nije bilo – dodala je.
Čitaj još:   NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Šestero DJECE OSTALO BEZ MAJKE, najmlađa RUKIJA ima samo pet mjeseci…

izvor: index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more