IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LAVOVI U VELIKIM PROBLEMIMA: Prvo im bio zabranjen ulazak u hotel i dvoranu, sutra protiv šampiona svijeta na otvaranju EP! (foto)

„Lavovi“ u četvrtak počinju šesto učešće na prvenstvima Evrope– na startu šampionata čiji domaćini su Mađarska i Slovačka, protivnik će od 20 sati i 30 minuta biti dvostruki uzastopni prvak svijeta Danska…

DEBECIN: Svijet, Crna Hronika, Sport, vijesti, srijeda, 12.01.2022… 12: 52…LAVOVI U VELIKIM PROBLEMIMA: Prvo im bio zabranjen ulazak u hotel i dvoranu, sutra protiv šampiona svijeta na otvaranju EP! (foto)

Rukometaši Crne Gore poslije velikih problema sa povredama i koronavirusom, svakodnevnih testiranja, bez selektora Zorana Roganovića, odnosno igrača Miloša Božovića, Mileta Mijuškovića i Nebojše Simovića stigli su u Mađarsku, a problemi su se nastavili.

Naime, popularni „lavovi“ su na prvom testiranju, odmah po dolasku u Mađarsku, dobili tri pozitivna testa, a zatim su umesto hotela koji se nalazi ispred dvorana u kojoj su trebali da treniraju i igraju utakmice protiv Danske, Slovenije i Sjeverne Makedonije, preseljeni u hotel koji se nalazi na oko 30 minuta vožnje od Debrecina, dok su sve ostale selekcije ostale u Debrecinu…

“Jedne od najtežih priprema, koje sam radio u Crnoj Gori. Korona nam je dosta promijenila planove. Posljednjih nekoliko dana trenirali smo bez selektora i nekoliko igrača. Pokušali smo da izvučemo maksimum, koliko smo mogli, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za sljedeće utakmice. Imamo jasan cilj, želimo da napravimo korak više. Daćemo sve od sebe”, poručio je Vujović.

Čitaj još:   Prvi čovjek crnogorskog fudbala Savićević, optužio direktora Zvezde, tajne službe i ljude iz vlasti u Srbiji...

Crna Gora je prije dvije godine ostvarila prvu pobjedu na prvenstvima Evrope, cilj je bio da se ovog puta ode korak dalje i izbori plasman u glavnu rundu, ali jasno je da se u situaciji kada zbog bojazni od novih slučajeva korona virusa, još nije poznato u kojem sastavu će nastupiti u Debrecinu, ne može govoriti o očekivanjima.

Danska je jedan od favorita za zlatnu medalju, kvalitet je demonstrirala nedavno u prijateljskom meču protiv Norveške koju je savladala sa čak 10 golova razlike, pa je suvišno govoriti kakav izazov očekuje naše momke na premijeri.

“Danska je velesila. Smatram da ta prva utakmica protiv njih može biti i dobra po nas, jer kasnije imamo dosta vremena da se koncentrišemo i odigramo dobro protiv Slovenije i Sjeverne Makedonije”.

U drugu fazu prolaze dvije selekcije iz grupe.

“Slovenija i Sjeverna Makedonija su kvalitetne reprezentacije. Protiv Makedonaca imamo veće šanse, nego protiv Slovenije, ali takođe mislim da će se sa Slovenijom sve odlučivati”, smatra Vujović.

Da li je ostvarenja sna, a to je plasman u drugu, odnosno glavnu fazu takmičenja, realan u ovom momentu, procijenite sami…

Čitaj još:   PODGORICA: Skupština Crne Gore usvojila Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o PIO... (foto, video)

izvor antena M.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more