IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DVIJE STVARI SU KLJIUČNE ZA RJEŠENJE MISTERIJE: Silueta koja se spušta prema Savi, oglasio se otac nestalog mladića iz Splita… (foto, video)

“Dosta vremena je prošlo. Vremenski uvjeti su loši, ali dok god postoji mali postotak, ja vjerujem u Boga da je Matej živ”, poručuje Nenad Periš…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, utorak, 18.01.2022… 08: 42… DVIJE STVARI SU KLJIUČNE ZA RJEŠENJE MISTERIJE: Silueta koja se spušta prema Savi, oglasio se otac nestalog mladića iz Splita… (foto, video)

Potraga za Matejom ušla je u 19. dan, a zasad nema informacija o tome šta se desilo kobne večeri, odnosno pod kojim se okolnostima dogodio nestanak Splićanina.

Potraga za Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje intenzivno traje, a gotovo svakakog dana pojavljuju se nove informacije koje bi mogle da ukažu na to šta se desilo mladom Splićaninu. Novu misteriju na cijeli slučaj bacio je snimak sa nadzornih kamera od kobne večeri, a koje su snimile nestalog mladića kako se spušta stepenicama ka Savi, dok se u drugom uglu vidi još jedna osoba kako se, također, kreće ka rijeci.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se kako neko, u isto vrijeme kad i Matej, samo sa desne strane, spušta niz ponton koji vodi ka Savi. Zasad nije poznato ko je u pitanju, kao i da li je eventualno policija pomenutu osobu identifikovala, a koja bi možda mogla da rasvijetli šta se dešavalo u trenucima kada su nadzorne kamere posljednji put snimile mladog Splićanina.

Čitaj još:   “MI ČETNICI SLOBODNO ŠETAMO NOVIM PAZAROM, NIKO NAS NE DIRA”(Video)

Nenad Periš, otac Mateja Periša, za list Nova ističe da nema novih informacija o slučaju. Periš o silueti na snimku kaže i da sumnja da je riječ o odrazu njegovog sina, ali da svakako policija sve treba ispitati.

“Mislim da je to odraz Mateja. Čini mi se da je isti tempo spuštanja te siluete i Mateja, pa mi se čini kao da je to zapravo Matejev odraz. Obratio sam pažnju na to, ali mi se tako čini. Opet, mislim da policija to mora ustanoviti, zato postoje eksperti”, kaže Periš.

On navodi i da potraga za njegovim sinom intenzivno traje, ali da i dalje nema saznanja šta se desilo kobne večeri, nakon što je Matej napustio klub “Gotik”.

“Nastavljaju se pretrage rijeke, nizvodno niz Dunav, oko Ratnog ostrva.. Policija radi opsežno, ali i dalje nema nikakvih novih detalja”, kaže Periš.

Potraga za Matejom ušla je u 19. dan, a zasad nema informacija o tome šta se desilo kobne večeri, odnosno pod kojim se okolnostima dogodio nestanak Splićanina.

Čitaj još:   SRPSKA POLICIJA NA GRANIČNOM PRELAZU: U dva navrata pretresli Suadu Zoronjić i Boženu Jelušić... (foto)

izvor Index.rs

URA: DEMOKRATE postale ono što su bili RADIKALI U SRBIJI dvijehiljaditih…

İzlaganje poslanika Demokratske Crne Gore na današnjem premijerskom satu, ali Read more

DRAGINJA Vuksanović Stanković: JOANAKIJA NIJE MITROPOLIT CRNOGORSKI, jer ne priznaje crnogorsku državu… (foto, video)

Predstavnica kluba Socijaldemokratske partije i Liberalne partije, Draginja Vuksanović Stanković, Read more