IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ministarka zdravlja CG čuvajući FOTELJE zaboravila na MJERE…

Ministarstvo zdravlja, Uprava za inspekcijske poslove i Uprava policije i ove sedmice, od petka do nedjelje veče, organizovaće akciju pojačane kontrole poštovanja propisanih epidemioloških mjera u svim gradovima Crne Gore, sa posebnim fokusom na zimske turističke centre.

Tako je juče glasila poruka poslata iz resora ministarke Jelene Borovinić Bojović.

Zanimljivo, ali ne i neočekivano je da je ministarka zaboravila da na poštovanje mjera pozove i građane koji se svake večeri okupljaju u crnogorskim gradovima protestujući protiv najavljenog formiranja manjinske vlade.

Braneći svoju, ali i političkih drugova fotelje, ministarka je zaboravila na mjere.

Ministarka koja je svojevremeno kazala da zdravlje nije poligon za monopol i politiku, prije nekoliko dana je dematovala sebe.

“Jedinstvo Vlade i aktuelne parlamentarne većine, kroz iskren dijalog, saradnju i zajednicki zacrtane ciljeve, jedini je siguran i pravi evropski put koji vodi prosperitetu Crne Gore i boljoj budućnosti za svu našu djecu”, napisala je “apolitična”” ministarka na Twitteru.

Čitaj još:   DA NE ZABORAVITE: Počelo ljetnje računanje vremena... (foto, video)

Jedna je od ministara koja je podržala poziv ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića da vicepremijer Dritan Abazović podnese ostavku.

Koliko je ministarka zdravlja izvan politike najbolje govori i činjenica da je bila dio pregovaračkog tima koji je sa predstavnicima manjina razgovarao o njihovom eventualnom ulasku u sada već odlazeću Vladu Zdravka Krivokapića.

Nema mjesta politici. Zdravlje je preče. Pardon, fotelje su preče.

izvor: cdm.me

Slobodu Crne Gore čuvaćemo čak i kad bi cijena bila ravna onoj na Sutjesci…

97- godišnji Petar Perišić, kurir komandanta Save, s novskim i Read more

DRITAN Abazović preuzima Crnu Goru poljuljanog kredibiliteta…

Novu Vladu Crne Gore očekuju veliki izazovi i obaveze na Read more